Wat is Advanced Document Management?

Met de software voor documentbeheer en beeldverwerking kunt u al uw zakelijke documenten automatisch scannen, herkennen, opslaan, archiveren en opvragen, rechtstreeks vanuit Syspro. Software voor documentbeheer en paperless office-technologie vervangen uw huidige papier gebaseerde processen door digitale procedures. Dit maakt een einde aan de noodzaak om documenten af te drukken en via de post te verzenden of handmatig papieren documenten in te vullen.

Wat zijn de voordelen van Advanced Document Management?

  • Van alle beschikbare insteekmodules biedt Document Management & Document Imaging de snelste ROI. Deze software stelt duizenden CFO’s, accountants en financiële controllers bij ondernemingen en overheidsinstellingen van alle omvang in staat om het papierverbruik en de operationele kosten fors te reduceren. Dit efficiënte systeem voor documentbeheer en –beeldverwerking brengt u niet alleen een stap dichterbij het papierloze kantoor, maar zorgt ook voor verbeterde controle, kostenbesparingen en klantenservice.
  • Een geautomatiseerd inkoopordersysteem stroomlijnt de verwerking en het beheer van inkoopfacturen en maakt een einde aan tijdrovende en foutgevoelige papiergebaseerde taken op het gebied van crediteurenbeheer.
  • Met de software van Document Management voor elektronisch documentbeheer kunt u bedrijfsdocumenten in alle soorten en maten archiveren en opvragen, met inbegrip van afleverbewijzen. Bedrijven die regelmatig te maken krijgen met klanten die beweren dat vrachten niet zijn geleverd, kunnen dit soort problemen nu snel en efficiënt oplossen door direct bewijs aan te leveren in de vorm van ondertekende afleverbewijzen.
  • ''Deze software stelt duizenden CFO’s, accountants en financiële controllers bij ondernemingen en overheidsinstellingen van alle omvang in staat om het papierverbruik en de operationele kosten fors te reduceren.'' Arjo Oldenbeuving, BrainSys BV

Aanvragen Productbrochure van Syspro

Wilt u meer weten over Advanced Document Management? Download dan de volledige brochure in PDF-formaat.

Download our ADM Factsheet now!

 

 

 

 

 

 

Aanhef (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Bedrijf (verplicht)