Wat is Advanced Planning & Scheduling?

Advanced Planning & Scheduling (APS) van Syspro biedt u de mogelijkheid om uw productie processen tot in detail te plannen, rekening houdend met capaciteitsbeperkingen binnen uw omgeving.

planning-scheduling-module-brainsys

Wat zijn de voordelen van Advanced Planning & Scheduling?

    • Betere dienstverlening aan klanten dankzij een sneller reactievermogen. Als u ordergestuurd produceert, zal er onvermijdelijk een dag komen waarop een klant u vraagt: “Hoe staat het met mijn bestelling?’ of ‘Zijn jullie nog op schema voor levering volgende week?” Als de levering afhankelijk is van productieprocessen die momenteel in gang zijn en u heeft geen toegang tot real-time feedback hierover, is het bijzonder lastig om dergelijke vragen te beantwoorden. APS levert real-time informatie aan over de voorgang van uw productietaken (en gerelateerde verkooporders). Advanced Planning & Scheduling helpt u om de vroegst mogelijke leveringsdatum te bepalen. U kunt dit systeem ook inzetten voor proactieve bewaking. Zo kunt u problemen in een vroegtijdiger stadium signaleren en klanten hiervan op de hoogte stellen voordat ze zich genoodzaakt voelen om naar de status van een levering te informeren.
    • Verbeterde planning – Advanced Planning & Scheduling houdt een real-time capaciteitsplanning bij en houdt u op de hoogte van de beschikbare capaciteit op elk productieplaats.
    • APS biedt een planningsfunctie op basis van eindige capaciteit waarmee u productietaken in de meest optimale volgorde kunt toewijzen aan het beschikbare personeel. Planners kunnen een haalbaar en geoptimaliseerd productieplan aanleveren en op dynamische wijze accurate takenlijsten generen voor mensen en machines. Ze kunnen een beroep doen op een uiterst interactieve planning met geavanceerde mogelijkheden voor het indelen van de taakvolgorde op basis van de specifieke eigenschappen van een productietaak of product. Deze volgorde kenmerken en planning methoden kunnen ook worden ingezet voor het op prioriteit indelen van productietaken.

     

    ''Deze software stelt duizenden CFO’s, accountants en financiële controllers bij ondernemingen en overheidsinstellingen van alle omvang in staat om het papierverbruik en de operationele kosten fors te reduceren.'' Arjo Oldenbeuving, BrainSys BV

Aanvragen Productbrochure van Syspro

Wilt u meer weten over Advanced Document Management? Download dan de volledige brochure in PDF-formaat.

Download our ADM Factsheet now!

 

 

 

 

 

 

Aanhef (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Bedrijf (verplicht)