Wat is Advanced Warehouse Management?

Syspro Advanced Warehouse Management (AWM) zorgt ervoor dat materiaal zich op de juiste locatie bevindt, precies op tijd op de werkvloer wordt aangeleverd en accuraat wordt verzameld voor levering aan de klant. U kunt krachtige regels instellen voor de levering van goederen op ‘just in time’-basis en voor de volgordebepaling van de inhoud van elke vracht (planning van de belading).

Wat zijn de voordelen Advanced Warehouse Management?

  • Real-time beheer van de grondstoffen, hun verbruik en de gerelateerde kosten. Dit maakt een einde aan de noodzaak van vaste momenten van integrale voorraadtellingen.
  • AWM maakt gebruik van geavanceerde workflowtechnologie voor het modelleren van de magazijnomgeving en beveelt acties aan op basis van diverse factoren, zoals de capaciteit en de zone van stellingen, de toegankelijkheid, volume- en gewichtsbeperkingen van vorkheftrucks, de fysieke magazijnomgeving en de magazijnactiviteit. AWM kan worden geconfigureerd voor alles van uiterst simpele “zet maar neem waar je wil” tot geavanceerde, op prioriteit gebaseerde opslag in stellingen en alles daar tussenin.
  • AWM biedt diverse opties voor het verwerken van transacties. U kunt gegevens invoeren via een pc met of zonder touchscreen, of informatie invoeren en uitlezen met behulp van draadloze apparaten zoals een handheld of op een vorkheftruck gemonteerd systeem met een barcode lezer. De gegevens worden via een draadloze verbinding direct in het systeem bijgewerkt en online geverifieerd om ervoor te zorgen dat de juiste voorraaditems en containers worden geselecteerd.
  • Het gebruik van barcodes biedt u de mogelijkheid om voorraaditems op juiste wijze te labelen en voorraadtransacties bij de bron vast te leggen door het uitlezen van de barcode. Dit maakt een einde aan de noodzaak om steeds opnieuw dezelfde gegevens vast te leggen. Barcodes kunnen voor elke denkbare transactie worden vastgelegd met behulp van een pc met of zonder touchscreen en een draadloze of batchscanner.
  • Het vastleggen van transacties bij de bron waarborgt de nauwkeurigheid van de voorraad gegevens. Magazijnmedewerkers kunnen gebruikmaken van een paklijst in combinatie met het scannen van barcodes. Dit maakt een einde aan traditionele problemen met vrachten.
  • Real-time beheer van de grondstoffen, van het verbruik tot en met de gerelateerde kosten. Dit maakt een einde aan de noodzaak van vaste terugkerende integrale voorraadtellingen.
  • AWM zet geavanceerde workflowtechnologie in voor het modelleren van de magazijnomgeving en reikt aanbevolen acties aan op basis van diverse factoren, zoals de capaciteit en de zone van stellingen, de toegankelijkheid, volume- en gewichtsbeperkingen van vorkheftrucks, de fysieke magazijnomgeving en de magazijnactiviteiten. AWM kan worden geconfigureerd voor allerlei gebruik van het uiterst simpele “zet maar ergens neer” tot geavanceerde, op prioriteit gebaseerde opslag in stellingen en alles daar tussenin.
  • “We zochten een systeem dat de productie van bakgerei als de import van keuekeapparatuur uit Azie met elkaar in balans kon brengen”. Tina Carswell, GW International

Aanvragen Productbrochure van Syspro

Wilt u meer weten over Advanced Warehouse Management? Download dan de volledige brochure in PDF-formaat.

Download our AWM Factsheet now!

Aanhef (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Bedrijf (verplicht)