Win tijd met Planning en Scheduling   

BrainSys brainsessie 17 juni

Hogere klantverwachtingen, toenemende concurrentie, krapte op de arbeidsmarkt… een aantal voorbeelden die ervoor zorgen dat uw productie en planning continu onder druk staan. Dagelijks staat u voor uitdagingen. Uw relaties verwachten hoge leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden. Uw organisatie verwacht een tijdsbesparing op plannen, een reductie op tussenvoorraden en wil onnodige productiekosten waaronder kosten voor overwerk of uitbesteden voorkomen. Kortom uw planning en scheduling zijn een zeer belangrijk onderdeel in uw bedrijfsproces. Hoe zorgt u ervoor dat u slimmer produceert met planning en scheduling en hoe zorgt Factory Floor Control voor gemak bij de aansturing van uw werkvloer?

De kracht van uw Exact ERP en de APS software van Siemens

Hoeveel tijdwinst valt er te winnen als dit met de juiste complementaire software uit uw Exact ERP wordt gehaald? Door gebruik te maken van Opcenter APS software van Siemens rekent u snel en eenvoudig meerdere scenario’s door en kunt u snel reageren op onverwachte veranderingen. Zo maakt u optimaal gebruik van de capaciteit van mens en machines en verhoogt u de leverbetrouwbaarheid.

Zien we u 17 juni?

Let op: in verband met het coronavirus is deze brainsessie verplaatst naar 17 juni. 

Noteer 17 juni in uw agenda en laat u tijdens deze dag inspireren door Exact, Siemens en BrainSys. Hoor welke actualiteiten er spelen en ervaar aan de hand van een klantcase en een demo hoe u met productieplanning en -scheduling tijdwinst kunt behalen en zorgt voor leverbetrouwbaarheid.

Productieplanning en Scheduling in de praktijk
Wilfred van der Horst vertelt u hoe CAM Bioceramics B.V. gebruik maakt van de kracht van Exact ERP en de productieplanning en -scheduling (APS) software van Siemens. En welke stappen ze ondernomen hebben tijdens de inrichting hiervan in hun productieproces.

Natuurlijk mag een demonstratie van Opcenter APS software niet ontbreken op deze middag. Bert Visser en Hans Hellinga (beide van BrainSys) nemen u mee in deze tool. Zie en ervaar hoe gebruiksvriendelijk deze software is en hoe eenvoudig plannen en schedulen wordt. Met een paar simpele stappen zorgt u ervoor dat u de productie maximaliseert, doorlooptijden verkort en leverbetrouwbaarheid verhoogt en dat met de inzet van slimme standaard software, welke gekoppeld kan worden aan uw ERP.

Programma:
Deze brainsessie is onderdeel van onze Factorydag en wordt in de middag als deelsessie aangeboden. Uiteraard bent u de gehele dag van harte welkom. U kunt zich indien gewenst alvast voor deze sessie aanmelden. Het exacte programma volgt later.

Deelname is kosteloos. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@brainsys.nl

Locatie: Prodentfabriek, Amsersfoort
Datum: 17 juni 2020
Tijd: vanaf 10:00  – 17:00 uur, de deelsessie zal in de middag plaatsvinden (wijzigingen onder voorbehoud).

Aanmelden voor de BrainSessie 17 juni

Via onderstaand formulier kunt u zich kosteloos aanmelden voor onze BrainSessie win tijd met planning en scheduling.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.