BrainSys is ERP leverancier en levert ERP Syspro.
Syspro blijft continue vooroplopen qua technologie en gebruiksgemak en voorziet zijn klanten van de uitzonderlijk rijke functionaliteit standaard vanuit de basisapplicatie.


Onze organisatie

BrainSys maakt onderdeel uit van BrainCap Software & Services, een groep van samenwerkende bedrijven met meer dan 150 medewerkers. De bedrijven werken vanuit vestigingen in Heerenveen, Zaandam, Antwerpen en op Breda International Airport.

Organisatiestructuur BrainCap Software & Services

Stabiel en met een rijke ervaring

BrainSys stelt zich primair tot doel uitstekende ERP software te bieden aan middelgrote productie- en distributiebedrijven om hen in staat te stellen beter en efficiënter te functioneren. BrainSys is pas een tevreden ERP – leverancier als bedrijven beter geolied en efficiënter gaan werken, met als resultaat meer tevreden klanten en een hoger rendement.

Klantentrouw is niet vanzelfsprekend

Vanaf de eerste dag mag je rekenen op een uitstekende ondersteuning door de medewerkers van BrainSys bij het inrichten en gebruiken van ERP Syspro. Gezamenlijk beschikken zij over bijna 200 jaar ervaring in het ondersteunen van ERP gebruikers; mensen dus die gepokt en gemazeld zijn in het vertalen van uw bedrijfsprocedures in optimale software ondersteuning.

De beste technologie en functionaliteit

De ERP software van Syspro is opgebouwd vanuit één enkele broncode; bedrijfssoftware die van begin tot eind volledig geïntegreerd is en voorziet in alle functionaliteit die je mag verwachten van een moderne bedrijfsapplicatie. Waar u ook bent, op het bedrijf of elders, Syspro is beschikbaar op PC, Terminal, Tablet of Smartphone.

Wie Syspro gebruikt is er dol op!

Dagelijks wordt Syspro wereldwijd gebruikt door zo’n 15.000 bedrijven in meer dan 60 landen. Syspro wordt succesvol gebruikt in een diversiteit aan productie- en distributiebedrijven. Syspro is eenvoudig in gebruik en toch krachtig, aanpasbaar en schaalbaar, omdat je functionaliteit kan toevoegen wanneer het bedrijf groeit en/of de markt verandert.