BrainTalk: Uw financiële rapportages realtime inzichtelijk

Samen met Sumatra bieden we u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de (financiële) rapportage dashboards. Zo kunt u zelf ervaren dat deze oplossing (die gekoppeld wordt met Exact) u de handvatten biedt voor een betere sturing op uw processen en een betrouwbaar inzicht geeft in bijvoorbeeld uw liquiditeitspositie.

BrainSys - BrainTalk Sumatra

In één oogopslag uw liquiditeitspositie inzichtelijk

Zeker als u inzicht wilt hebben in uw huidige en toekomstige liquiditeitspositie, dan wilt u werken met feiten (cijfers die actueel zijn en kloppen) en niet uw keuzes willen of moeten baseren op uw onderbuikgevoel.

Met de software van Sumatra wordt dit in één oogopslag in een heldere rapportage inzichtelijk. Waardoor u in staat bent om de juiste beslissingen te nemen, nu en in de toekomst. Met Sumatra heeft u de mogelijkheid ook Online dashboards te tonen (afhankelijk van de versie).

Benieuwd? Heeft u deze BrainTalk gemist, geen probleem!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op en stemmen een nieuwe datum en het tijdstip met u af. Deze sessies worden online en in klein gezelschap georganiseerd, zodat we het interactief kunnen houden en in kunnen gaan op uw persoonlijke vragen. Uiteraard zonder verdere verplichtingen.

Datum: op aanvraag
Tijd: 1 uur
Locatie: Online

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.