BrainVisit: Praktijkmiddag digitalisering op de werkvloer

Deze unieke Brainsessies worden georganiseerd bij onze klanten, daarom noemen wij ze BrainVisits. Zij nemen u mee in de uitdagingen waarmee ze te maken hebben en hadden.

Hoe hebben zij de digitaliseringsslag gemaakt en voor welke oplossingen is gekozen en waarom? Hoe zijn deze oplossingen ingericht en onderdeel geworden in de supply chain? Hoe werken hun collega’s hiermee? Wat heeft het digitaliseren van productieprocessen hen al opgeleverd? Dit en meer komt aan bod.

Op bezoek bij Pieterpikzonen & Tuinplus

Tijdens deze BrainVisit bezoeken we Pieterpikzonen & Tuinplus. Pieterpikzonen met dochteronderneming Tuinplus, is al meer dan 100 jaar, de grootste leverancier van tuinzaden bestemd voor de consumentenmarkt binnen de Benelux. Ze selecteren, vermeerderen, verpakken en verkopen tuinzaden in bulk- en consumentenverpakkingen. Hun zaden zijn wereldwijd terug te vinden in eigen merken, maar ook in private labels of verpakt door andere bedrijven.

BrainVisit praktijkmiddag digitalisering op de werkvloer

Het is een interactieve sessie, waarbij u een rondleiding krijgt in het magazijn en op de werkvloer. Ook kunt u met vakgenoten van gedachten wisselen over bepaalde zaken waar u tegenaan loopt.

Succesvol en slim innoveren in een traditioneel “groeiende” markt

Dit doen Pieterpikzonen & Tuinplus met oplossingen die ze in staat stellen om mee te bewegen met de markt. Sinds 2008 wordt gewerkt met de software van Exact, aangevuld met een aantal oplossingen uit de BrainSys Industry Suite:
De BrainSys Industry Suite

ERP: Exact Globe als basis.

WMS: voor barcodescanning van goederenstromen.

Factory Floor Control: voor een digitale werkvloer. Productieorders worden digitaal aangeboden, zodat operators op de vloer beschikken over actuele informatie met de mogelijkheid om hun bewerkingen te starten en te stoppen.

Zelf zien hoe WMS en Factory Floor Control krachtig samenwerken met Exact?

Neem deel aan deze BrainVisit. Hoor en zie hoe deze oplossingen bijdragen aan een efficiënte fabriek. Na een korte introductie en demo maken we een rondje door het bedrijf en krijgt u uitleg op de betreffende afdeling hoe men met de software werkt. U krijgt dus een uniek kijkje in de keuken, zo ervaart u hoe u met deze slimme oplossingen ook uw fabriek kunt digitaliseren. Slimme ERP daar produceert u mee!

Beperkte beschikbaarheid – meld u snel aan!

Vanwege de exclusiviteit op locatie van deze BrainVisit is het aantal plaatsen beperkt. Wilt u meer weten van deze oplossingen en zien hoe het werkt? Meld u dan alvast aan.

Helaas is de geplande sessie van 30 november geannuleerd, vanwege de aangescherpte maatregelen. Zodra het weer toegestaan en dus verantwoord is, plannen we een nieuwe datum (dit zal in 2022 zijn). Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich alvast aanmelden. Wij zetten u dan op de lijst en benaderen u zodra er een nieuwe datum is.

Datum: volgt
Aanvang: 13:30 uur
Eindtijd: 16:30 uur
Locatie: Heerenveen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.