Wat is Enterprise Resource Planning (ERP software)?

Enterprise Resource Planning (ERP software) is een geïntegreerde softwareoplossing voor het plannen en beheren van alle interne en externe bedrijfsmiddelen, dit betreft zowel goederen, financiële middelen, materialen en medewerkers.

Een ERP software oplossing heeft ten doel om de informatiestroom tussen alle bedrijfsonderdelen te faciliteren en grip te houden op de relaties met externe betrokkenen. Dit kan alles omvatten van bedrijfsplanningen en financieel management, het productieproces, voorraadbeheer, distributiebeheer, supply chain management, orderbeheer, sales en marketing, klantenservices, customer relationship management (CRM) tot human capital management.

ERP softwaresystemen brengen alle operationele activiteiten onder in een centraal, geharmoniseerd en bedrijfsbreed systeem dat senior managers toegang biedt tot uitgebreide managementinformatie, zodat zij een integraal overzicht worden geboden van hoe hun onderneming er voor staat.

Wat zijn de voordelen van ERP Software?

  • Kennis is macht
  • Met ERP software heeft u inzicht in de stand van zaken op alle niveaus binnen uw organisatie
  • Tijd is geld
  • ERP stroomlijnt bedrijfsprocessen, voorkomt tijdverspilling en zorgt voor kostenbesparingen
  • Alle neuzen de zelfde kant op
  • ERP software maakt een einde aan geïsoleerde eilandjes binnen uw organisatie en zorgt ervoor dat alle bedrijfsonderdelen transparanter en effectiever samenwerken
  • Een beter bedrijfsresultaat
  • In de praktijk blijkt dat ERP software bedrijven een waardevolle ROI biedt
''Een voorraadtelling duurde voorheen ongeveer drie dagen. Maar onze eerste voorraadtelling met Syspro nam slechts 24 uur in beslag. Dit was een fantastisch resultaat en toont de volledige en constante nauwkeurigheid van de voorraad.'' Tina Carswell, GW International

Aanvraag Productbrochure van Syspro

Wilt u meer weten over Enterprise Resource Planning (ERP software)? Download dan de volledige brochure in PDF-formaat.


Aanhef (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Bedrijf (verplicht)