Keuze opties: Server op locatie of een gehoste oplossing

Naast een traditionele installatie op een server op uw bedrijfslocatie bieden we een aantal flexibele gebruiksalternatieven. U kunt ook kiezen uit een aanbod van gehoste applicaties en een mix samenstellen die het beste past bij de behoeften van uw onderneming.

We kunnen onze ERP oplossingen ook in de vorm van een cloud-dienst aanbieden. Hierbij werken we nauw samen met uw ICT-medewerkers om dag in dag uit een soepele werking van uw bedrijfskritische systemen te waarborgen. Deze flexibele aanpak stelt ons in staat om u maatoplossingen te bieden die integraal onderdeel van uw ICT-processen worden. Het resultaat: gestroomlijnde ICT-diensten, minder onnodige zakelijke risico’s en maximale productiviteit.

De cloud-diensten worden aangeboden vanuit onze datacenters. Al uw gegevens worden automatisch veiliggesteld, zodat beschikbaarheid verzekerd is. Uw bedrijfskritische software en de data blijven zo optimaal beschikbaar. We voorkomen onnodige ICT-gerelateerde risico’s en nemen de verantwoordelijkheid voor de infrastructuur over, met inbegrip van het licentiebeheer. U kunt zich zo ongestoord op uw kerntaken concentreren.