De voedingsbranche
Er zijn veel zaken waar u aan moet denken als producerend bedrijf in de voeding. Denk hierbij aan: houdbaarheid, uiterste verkoopdatum, kwaliteitsinspecties, barcodering, tracking en tracing, bij- en co producten en prijslijsten. Allemaal zaken die van belang zijn voor productiebedrijven in de voedingsbranche. Tegelijkertijd wordt van u verwacht dat u voldoet aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit. Het is dan ook van cruciaal belang dat u de fabricaten en half-fabricaten te allen tijde snel een eenvoudig kunt traceren. Bovendien zetten de stijgende grondstofprijzen marges onder druk, dit dwingt u tot een efficiënte productie.
Uitdagingen die we zien bij onze klanten in de voeding:
- Voldoen aan de eisen rondom wet- en regelgeving
- Het nauwkeurig kunnen vastleggen en beheren van recepturen
- Controle op Co- en Bijproducten
- Volledige traceerbaarheid van grondstoffen t/m eindproduct, om snel en efficiënt in te spelen op eventuele terugroep acties
- Kwaliteitsbeheer in de hele supplychain
- EDI