ERP: standaard software voor productie- en servicebedrijven

BrainSys is gespecialiseerd in het automatiseren van geïntegreerde standaard ERP oplossingen voor de voedingsindustrie, machinebouw, chemie & farmacie en voor servicebedrijven. Maar natuurlijk zijn ook overige productiebedrijven bij ons aan het juiste adres.

Een keuze maken voor nieuwe bedrijfssoftware doet u niet dagelijks. Er komen veel vragen op uw af en de keuze heeft impact op uw gehele bedrijfsprocessen. Daarom adviseren onze consultants u graag welk ERP pakket voor u het best passend is, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Bewezen standaard software oplossingen

Als het gaat om ERP oplossingen die uitermate geschikt zijn voor uw branche, dan hebben Exact en Syspro zich meer dan bewezen. Beide software pakketten spelen in op de wensen en behoeften in uw marktsegment. Daarom implementeren we al jaren deze ERP software en hebben we al honderden klanten naar tevredenheid geholpen. Wij zijn Exact Gold partner en in Nederland en België de enige partner van Syspro. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van beide software pakketten en welk ERP pakket het beste bij uw organisatie past.