Factory Floor Control: volledige controle over uw productieprocessen

Wilt u volledige controle over uw productie- en bedrijfsprocessen hebben? Dit is mogelijk met de Factory Floor oplossing: een industriƫle standaard waarbinnen u flexibel en gebruiksvriendelijk uw operators op de vloer, papierloos, kunt aansturen.

Per type productieproces wordt een scherm aangeboden. Hierin zijn alle instructies, machine instellingen, start- en stoptijden (stilstand) ondergebracht. Evenals de te borgen kwaliteitsdata op basis van een steekproef. Omdat u realtime inzicht in de status van productieorders heeft, bent u bij afwijkingen in staat om tijdig bij te sturen. Zo heeft u volledige controle over uw Factory Floor!

Beheer uw magazijn en voorraad

U kunt uw magazijn en voorraad beheren. Maar ook de processen van het aannemen van de verkoop order tot en met de verzending van uw producten uit de fabriek.

Kortom dit zorgt voor:

  • minder voorraad verlies
  • vermindert u verspilling
  • voorkomt u verkeerde verzendingen
  • verbetert u de doorlooptijden

Door het goed vastleggen en opvolgen van uw (half)fabricaten verbetert u de kwaliteit en traceerbaarheid van uw producten. Hierdoor bent u de concurrentie een stap voor en kunt u voldoen aan de kwaliteitsstandaard die uw klant van u verwacht.