De BrainSys aanpak: van ERP advisering tot ERP implementatie

Wij geloven dat door de inzet van een slim ERP uw productieprocessen efficiënter kunnen draaien. Onze aanpak hierbij is praktisch, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Een ERP implementatie doen wij niet alleen, maar samen met u! Het is immers uw bedrijf en het zijn uw processen. Wij luisteren en adviseren hoe u deze processen slimmer en efficiënter kunt maken door het toepassen van de juiste software. We adviseren u niet alleen bij de ERP selectie, maar ook tijdens de ERP implementatie en na afloop blijft onze ERP consultant of onze support collega uw aanspreekpunt.

Natuurlijk laten we u, voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuw ERP pakket, de mogelijkheden zien tijdens een ERP demo. U neemt niet dagelijks deze beslissing en u wilt vooraf duidelijkheid of u uw euro’s investeert in de juiste software. Bij BrainSys begrijpen we dit.

Onze aanpak

Omdat ieder bedrijf anders is en productieprocessen verschillen is geen één ERP implementatie hetzelfde. Onze werkwijze kan daarom verschillen.