Kennis delen, daar draait het om!

Wij delen graag onze kennis met u. Daarom organiseren we speciaal voor productie- en servicebedrijven met regelmaat diverse BrainSessies. Zo organiseren we inspiratiesessies waarmee we u op de hoogte houden van wat op ICT gebied leeft en speelt in uw branche. Maar natuurlijk bieden we ook verdiepingssessies waarin we specifieke oplossingen demonstreren aan de hand van een klantcase. Daarnaast organiseren we klantdagen, waar u kennis kunt maken met ons en met de software oplossingen die we aanbevelen.

Aanmelden is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de pagina van de betreffende BrainSessie. Deelname is kosteloos, tenzij anders is vermeld.

Update Corona:
BrainSys volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet om de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers in acht te nemen. Heeft u verschijnselen van verkoudheid of koorts en heeft u recentelijk een gebied bezocht waar het corona virus heerst raden wij u aan onze evenementen niet te bezoeken. Indien u zich heeft aangemeld voor een event en wij genoodzaakt zijn om deze te verplaatsen, dan informeren we hier persoonlijk over.

Komende Events en BrainSessies

2 april 2020
BrainTalk (webinar): De nieuwe functionaliteiten in Scan Sys

BrainSys Braintalk

6 april 2020
BrainTalk (online demo): Uw financiële rapportages realtime inzichtelijk

BrainSys - BrainTalk Sumatra

17 juni 2020 (nieuwe datum i.v.m. coronavirus)
BrainSessie: Win tijd met planning en scheduling 

BrainSys brainsessie 17 juni

17 juni 2020
BrainSys Factorydag
, Noteer alvast de datum in uw agenda. Meer informatie volgt binnenkort.