Modern Workplace

Hoe houdt u iedereen continue in verbinding? Hoe kan dit veilig? Wat heeft u hiervoor nodig en hoe past u dit toe in uw organisatie? In de Modern Workplace zijn werkplekken gestandaardiseerd en is Bring Your Own Device makkelijk en veilig. Met onze Saas-oplossing beschikt u altijd over de nieuwste services en heeft u hier zelf geen omkijken naar. Het geeft u als ondernemer de voorsprong die u nodig heeft. Onze software on demand maakt gebruik van applicaties uit de cloud. Doordat bijvoorbeeld Advanced Endpoint Protection, de functionaliteiten van Active Directory in de Azure cloud en VoiP-telefonie onderdeel uitmaken van de Modern Workplace, werkt u altijd veilig.

Veilig en overal (thuis)werken?

U moet wel. Uw klanten vragen het van u, en als ondernemer wilt u zelf ook 24/7 toegang tot uw documenten en e-mail hebben of (telefonisch) bereikbaar zijn. Op kantoor, thuis, onderweg en in binnen- en buitenland.

BrainSys Managed ICT Services maakt het mogelijk dat uw mobiliteit en uw communicatie altijd en overal met elkaar verbonden zijn. We zorgen ervoor dat u dit interne proces goed op de rit hebt, zodat u optimaal bereikbaar bent. Hoe we dit doen? Door het bieden van verschillende diensten, want dat is onze kracht.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 kunt u overal en altijd werken met de vertrouwde Office-applicaties, zoals bijvoorbeeld: Word, Excel en PowerPoint. U kunt ook eenvoudig samenwerken met uw collega’s en klanten via Teams, Outlook, OneDrive en SharePoint. Bovendien profiteert u van de hoogste beveiliging en betrouwbaarheid van Microsoft. Wij helpen u bij het kiezen, implementeren en beheren van de Microsoft 365 oplossingen die het beste bij uw behoeften past.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot is een geavanceerde AI-assistent die naadloos integreert met uw Microsoft 365-suite. Het helpt u bij het beheren van uw taken, het organiseren van uw agenda, het beantwoorden van uw vragen en nog veel meer. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is en heeft u uw eigen virtuele assistent beschikbaar. Onze specialisten zijn getraind en geven AI trainingen om ervoor te zorgen dat ook u het meeste uit Microsoft 365 Copilot haalt.

Always On

Met Always On geeft u uw medewerkers altijd en overal veilig toegang tot de bedrijfsapplicaties en -data die ze nodig hebben. Always On maakt gebruik van GlobalProtect VPN, een oplossing die een versleutelde verbinding opzet tussen het apparaat van de gebruiker en het datacenter van BrainSys Managed ICT Services. Zo wordt het risico op datalekken of cyberaanvallen geminimaliseerd. Bovendien kunt u met Hybrid Join en Conditional Access van Microsoft uw apparaten eenvoudig beheren en beveiligen.

Microsoft compliance oplossingen

Microsoft Purview Information Protection en Data Loss Prevention zijn belangrijke aspecten van de beveiliging van gevoelige gegevens in uw organisatie. U wilt voorkomen dat uw gegevens per ongeluk of opzettelijk worden gelekt, gedeeld of gebruikt door onbevoegde personen. Wij kunnen u hierbij helpen met een Microsoft Labeling oplossing te bieden die uw gegevens identificeert, classificeert en beschermt op verschillende locaties, zoals: on-premises systemen, cloud-gebaseerde applicaties en eindpuntapparaten. Zo voldoet u aan de regelgeving, zoals de AVG en de HIPAA. Natuurlijk maken wij hiervoor gebruik van geavanceerde technologieën, zoals: antivirussoftware, AI en machine learning om verdachte activiteiten te detecteren en te blokkeren.

Altijd telefonisch bereikbaar via Microsoft Teams

Teams Calling is een aanvulling op onze moderne werkplek oplossing en is een integraal onderdeel van Microsoft Teams. Deze VoIp functionaliteit uit de Cloud, Microsoft Teams Operator Connect, biedt onze klanten een geïntegreerde oplossing voor spraakcommunicatie en samenwerking. Met de geboden oplossing kunt u communiceren en samenwerken op verschillende apparaten. Zo maakt u eenvoudig contact met uw team, klanten en partners via spraak- en videogesprekken vanuit een Teams chat, de gesprekken app of het openbare geschakelde telefoonnetwerk (PSTN).

Meer weten over Moderne werkplekken en IT security?

Neem contact met ons op om ook connected te zijn. Maak verbinding met ons en ervaar zelf waarom bedrijven voor de slimme en makkelijke ICT-oplossingen van BrainSys Managed ICT Services kiezen.