Hybrid IT en OT security

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. Niet alleen voor de CISO, maar voor de gehele organisatie. Het besef is ingedaald dat de verantwoordelijkheid voor de digitale veiligheid van een organisatie op directieniveau ligt en niet langer alleen bij de IT-beheerder. Dit geldt voor zowel de KA-omgeving als de OT-omgeving waar het geautomatiseerde productieproces vaak verbond en is aan het bestaande netwerk. BrainSys Managed ICT Services waarborgt de continuïteit van uw IT- en OT-omgeving door segmentatie van het netwerk en applicaties op basis van Zero Trust. Dit betekent in dat er niemand binnenkomt, niet in uw kantooromgeving en niet in de productieomgeving. Simpel? Voor ons wel.

NIS2 komt eraan! Met de Secure7 basisprincipes heeft u de juiste handvatten

Benieuwd hoe u zich goed kunt voorbereiden op de aankomende NIS2 richtlijn? Door middel van 7 basisprincipes, de SECURE7, van de DCA (waarbij wij ons hebben aangesloten) bieden we u de juiste handvatten voor een afdoende niveau van cybersecurity en -weerbaarheid, met de NIS2-regelgeving in het achterhoofd.
Met deze 7 basisprincipes kunnen we samen met u bepalen in hoeverre uw cybersecurity op orde is en kunnen we u adviseren om dit voor elkaar te krijgen. Zo bent u minder kwetsbaar bent voor een cyberincident.

Veilige werkplekken en IT security

Wij zorgen voor een veilige werkplek en IT infrastructuren, waarbij schaalbaarheid en flexibiliteit middels Cloud services mogelijk is, tegen beheersbare kosten. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten volledig inzicht hebben in hun informatiestromen, hun systemen always on zijn en ze flexibel kunnen inspelen op de snel veranderende markt. Veilig en gecontroleerd!

Hoe kwetsbaar is uw productieomgeving? Doe een OT-Security Check!

Ook in complexe productieomgevingen wordt het hebben van de juiste security maatregelen steeds belangrijker. Omdat iedere beveiligingsmaatregel valt of staat met zichtbaarheid, bieden we de mogelijkheid om een analyse van het netwerkverkeer te doen in uw productiesystemen. Het BrainSys Industrial Cybersecurity Assessment (BICS) is een vrijblijvend adviesrapport waarmee we u inzicht geven in hoe cyberproof uw productieomgeving is. Zo heeft uw organisatie inzicht in de communicatie tussen de verscheidene componenten van uw productiesystemen en dit levert het volgende:

  • adviesrapport waarin huidige situatie op gebied van productiebeveiliging wordt beschreven aangevuld met security verbeterpunten
  • beveiliging van kritieke standalone productiesystemen tegen cyber aanvallen
Ik wil hier meer over weten