Hybrid IT en OT security

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. Niet alleen voor de CISO, maar voor de gehele organisatie. Het besef is ingedaald dat de verantwoordelijkheid voor de digitale veiligheid van een organisatie op directieniveau ligt en niet langer alleen bij de IT-beheerder. Dit geldt voor zowel de KA-omgeving als de OT-omgeving waar het geautomatiseerde productieproces vaak verbond en is aan het bestaande netwerk. BrainSys Managed ICT Services waarborgt de continuïteit van uw IT- en OT-omgeving door segmentatie van het netwerk en applicaties op basis van Zero Trust. Dit betekent in dat er niemand binnenkomt, niet in uw kantooromgeving en niet in de productieomgeving. Simpel? Voor ons wel.

Veilige werkplekken en IT security

Wij zorgen voor een veilige werkplek en IT infrastructuren, waarbij schaalbaarheid en flexibiliteit middels Cloud services mogelijk is, tegen beheersbare kosten. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten volledig inzicht hebben in hun informatiestromen, hun systemen always on zijn en ze flexibel kunnen inspelen op de snel veranderende markt. Veilig en gecontroleerd!

Hoe kwetsbaar is uw productieomgeving? Doe de Factory Security Check!

Ook in complexe productie omgevingen wordt het hebben van de juiste security maatregelen steeds belangrijker. Omdat iedere beveiligingsmaatregel valt of staat met zichtbaarheid, bieden we de mogelijkheid om een analyse van het netwerkverkeer te doen in uw productiesystemen. Zo heeft uw organisatie inzicht in de communicatie tussen de verscheidene componenten van uw productiesystemen en dit levert het volgende:

  • adviesrapport waarin huidige situatie op gebied van productiebeveiliging wordt beschreven aangevuld met security verbeterpunten
  • beveiliging van kritieke standalone productiesystemen tegen cyber aanvallen
Ik wil hier meer over weten