Exact business software

BrainSys is Exact partner. Met de betrouwbare business software van Exact zorgt u voor volledige aansturing van uw fabriek vanuit één systeem. Uw inkoop, productie, planning, logistiek en boekhouding zijn te volgen met de slimme standaard ERP software van Exact. Zo optimaliseert u uw voorraadbeheer, voorkomt u fouten door de processen in het magazijn en op de werkvloer te digitaliseren en verhoogt u de leverbetrouwbaarheid. Laat uw bedrijf groeien met de geïntegreerde oplossing van Exact voor uw financiële administratie, CRM, logistieke processen, productie en voorraad beheer. Niet voor niets maken ruim 400.000 bedrijven gebruik van de daadkrachtige software van Exact! U kunt de oplossingen van Exact gebruiken op basis van aanschaf, huur of als een service (SAAS).

Voordelen van Exact Globe voor productie- en servicebedrijven:

  • Alles in 1 oplossing
  • Standaard software
  • Lage aanschafkosten
  • Altijd een compleet inzicht in uw bedrijfsprocessen
  • Voorraad beheersing (WMS)
  • Hogere leverbetrouwbaarheid
  • Magazijn en werkvloer optimalisatie
  • Grip op het volledige productieproces via dashboards en waarschuwingen

Exact Partner: BrainSys is Gold Partner van Exact

BrainSys is goldpartner van Exact software. Wij hebben veel ervaring met de implementatie van Exact software bij diverse productie- en sercvicebedrijven. Onze consultants zijn Exact experts en hebben al honderden klanten naar volle tevredenheid geholpen met de implementatie van de software van Exact. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van we mogelijkheden en kunnen we u het juiste ERP pakket adviseren. Ons werk stopt niet na implementatie, sterker nog: dan begint het pas! We bieden consultancy en hebben een eigen support afdeling, zodat we u optimaal kunnen adviseren en ondersteunen.

Omdat wij ons enkel focussen op productie- en servicebedrijven, zijn we voor Exact een belangrijke implementatiepartner. Het automatiseren van bedrijfsprocessen is een vak apart, dat merken onze klanten in de verschillende branches iedere dag opnieuw. Daarvoor is het juiste technische inzicht nodig en is kennis van de branche cruciaal. Kennis die wij in huis hebben.

Als gold Exact partner leveren wij verschillende Exact software oplossingen aan diverse productie- en service bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: ERP, HRM, CRM, Kwaliteitsmanagement, magazijnbeheer (WMS) en productie aansturing. Maar ook specifieke branche oplossingen zijn binnen de software van Exact beschikbaar, zoals bijvoorbeeld: EDI, MRP en CAD. Biedt dit voor u niet de juiste oplossing? BrainSys werkt samen met een aantal software partners die naadloos geïntegreerd kunnen worden met uw Exact pakket. Kortom u  kunt vertrouwen op standaard software met Exact als basis.

 

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor ons bedrijf