Siemens Opcenter APS software

Siemens Opcenter APS (voorheen Preactor) is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische productieplanning- en schedulingsoftware. Opcenter APS is onderdeel van Siemens Digital Industries Software en is uitgegroeid tot de wereldmarktleider en specialist op het gebied van Planning en Scheduling. Wereldwijd zijn al meer dan 18.000 licenties verdeeld over 88 landen geïmplementeerd. Daarmee is Opcenter APS de meest gebruikte productieplanningssoftware ter wereld! De gebruikers variëren van MKB bedrijven tot multinationals. Met name productiebedrijven in de voeding, verpakking, farmacie en machinebouw maken gebruik van deze APS software, maar natuurlijk is Opcenter APS voor ieder productiebedrijf te implementeren en een welkome aanvulling. Voor iedere branche zijn specifieke zaken van toepassing, Opcenter APS software begrijpt dit en is daarom flexibel aan te passen aan uw specifieke processen zonder maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en behoeften zijn er verschillende versies beschikbaar.

Efficiënte productieplanning en scheduling, daar draait het om!

Door het verbeteren van de leverbetrouwbaarheid, kunt u doorlooptijden verkorten, voorraden verlagen en de productie maximaliseren. Hiermee draagt uw productieplanner maximaal bij aan efficiency en dat komt de winstgevendheid van uw bedrijf ten goede. Bovendien draagt het bij aan een hogere klanttevredenheid, omdat u onder andere de verwachtingen met betrekking tot levertijden zeer goed kunt voorspellen!

Natuurlijk zit u niet op een ingewikkelde en kostbare (maatwerk) oplossing te wachten. Daarom werken we bij BrainSys altijd met een standaard oplossing, die bewezen effectief en indien gewenst eenvoudig te koppelen is met uw Exact software, of andere ERP software. In tegenstelling tot Excel sheets of andere planborden, is Opcenter APS (voorheen Preactor) interactief en intelligent en wordt op maat voor uw bedrijf ingericht. Want elk productiebedrijf is anders, planningsprocessen verschillen en iedere planner heeft eigen inzichten. De tool houdt rekening met de beperkingen in uw fabriek: de capaciteit van uw machines & medewerkers en met de levertijden. Het ondersteunt uw planners in het nemen van de juiste beslissingen.

Download de webinar

De voordelen van Planning- en Schedulingsoftware:

  • Digitaal grafisch planbord met drag en drop functionaliteit
  • Efficiency in processen
  • Uitbreiden en vergroten van uw productie capaciteit (incl. tussenvoegen van spoedorders)
  • Flexibel inspelen op onverwachte wijzigingen in de productie
  • Verkorten van levertijden
  • Verlagen voorraden
  • Hogere klanttevredenheid
  • Efficiënte productieplanning (in welke volgorde produceren)
  • Standaard oplossing, op maat te maken voor uw processen
  • Stand alone of koppelbaar met uw ERP

BrainSys is Solution partner van Siemens Digital Industries Software in de Benelux

Dagelijks adviseren wij productiebedrijven over het beter beheersen van de productie- en planningsprocessen. Elk productiebedrijf is anders. Planningsprocessen verschillen en iedere planner heeft eigen inzichten. Voor een goed advies, maken wij graag nader kennis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis demo aan.

Gratis demo aanvragen