Hosting & Cloud Infrastructuur

Hoe maakt u het beheer van uw ICT-infrastructuur eenvoudiger? Hoe maakt u uw infrastructuur schaalbaar? Hoe maakt u de beschikbaarheid van uw ICT-organisatie zo groot mogelijk? Allemaal vragen die een antwoord vinden in ons thema Cloud Connectivity. Voor een vaste prijs per maand heeft u een flexibele oplossing in handen die u het voordeel geeft dat u nodig heeft als ondernemer. U staat niet voor verrassingen en weet waar u aan toe bent. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze security-kennis bieden we een secure IaaS-platform, indien gewenst geïntegreerd met Azure, waarin we de infrastructuur virtueel aanbieden. Door de secure invulling op maat heeft u een cloudoplossing die een essentiële bijdrage levert aan de continuïteit van uw business.

Met Managed Security Monitoring altijd inzicht, altijd controle

Als ondernemer wilt u alle risico’s beheersen, ook de digitale. Wij regelen dit voor u met Managed Security Monitoring. Via het beveiligde klantenportal met security dashboard heeft ook zelf u altijd inzicht in de situatie. Zo is er altijd inzicht in uw netwerk en hoeft u nooit meer wakker liggen, omdat u inzicht in de situatie heeft.

Wij monitoren online bedreigingen, doen risicoanalyses en meldingen wanneer het mis gaat. We zorgen voor support, upgrades, advies en rapportages. Alles wat u als ondernemer nodig heeft om controle te hebben over de situatie, en te houden.

Flexibel en veilig werken in de Cloud

Werken in de Cloud is het nieuwe normaal. Zeker de afgelopen periode hebben veel bedrijven het werken in de Cloud omarmt. Want werken in de Cloud biedt enorm veel voordelen! Wat wij onder werken in de Cloud verstaan, is flexibel en veilig werken. Flexibel, want werken in de Cloud maakt thuis, op kantoor en onderweg werken mogelijk. En ook veiligheid speelt hierbij een steeds grotere rol. Een stabiele en betrouwbare werkomgeving, die 24/7 bereikbaar is en waarbij u altijd veilig bij uw gegevens kunt.

Daarnaast verplaatsen ook steeds meer softwareapplicaties zich naar de Cloud en de ontwikkelingen hierin gaan snel. Waar men vroeger de software kocht en op eigen servers plaatste, is het nu heel normaal om gebruik te maken van subscription software. Het voordeel hiervan is dat uw software altijd up to date is en u met de nieuwste versies (beveiligingen en functionaliteiten) werkt.

De voordelen:

  • overal en altijd kunnen werken
  • eenvoudig op- en afschalen
  • redundante infrastructuur
  • hoge beschikbaarheid
  • geen eenmalige afschrijving, maar maandbedrag
  • ontwikkel, test en acceptatie (OTA) omgeving
  • databeveiliging d.m.v. securityoplossingen op ieder gewenst niveau

Hosting ERP Exact

Het VDC van BrainSys Managed ICT Services is een virtueel datacenter dat u de mogelijkheid biedt om uw ERP Exact software te hosten in een veilige en betrouwbare omgeving. Met het VDC van ons kunt u profiteren van de voordelen van Cloudcomputing, zoals: schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparing. U kunt zelf bepalen hoeveel capaciteit en functionaliteit u nodig heeft en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Het VDC van BrainSys Managed ICT Services wordt beheerd door gecertificeerde experts die zorgen voor een optimale beschikbaarheid en performance van uw Exact software.

Vrijblijvend advies?

Wilt u ook altijd en overal connected zijn? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van cloud connectivity? Neem dan contact met ons op.