Exact Globe plus komt eraan!

De vernieuwde software Exact Globe+, die voortbouwt op het bestaande Exact Globe is beschikbaar gesteld voor de eerste groep gebruikers. Exact Globe+ wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan Exact Globe en Exact Business Software klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst of subscription licentie. Voor maatwerk en eventuele consultancy diensten zijn wel kosten verbonden.

De eerste klanten werken binnen een controlled release al met deze nieuwe versie en de reacties zijn positief! De komende maanden wordt de groep gebruikers gefaseerd uitgebreid. Vanzelfsprekend houden wij als Exact partner onze Exact klanten op de hoogte van deze ontwikkeling en informeren wij onze klanten direct wanneer zij binnen de controlled release gebruik kunnen gaan maken van Globe+.

Benieuwd hoe de vernieuwde Globe+ eruit ziet?

De vernieuwde standaard software Exact Globe+ is gebruiksvriendelijker, qua technologie compleet vernieuwd en voorbereid op toekomstige innovaties. Bekijk onderstaande video om alvast een beeld te krijgen.

 

Meer Exact Innovaties zijn te zien in de Exact Winter ’21 release.

Deze Winter’21 Release heeft Exact binnen de verschillende oplossingen weer vele innovaties doorgevoerd. Zo houdt u grip op uw cijfers en maakt u de juiste keuzes. Nu en in de toekomst. Bekijk hier welke innovaties binnen Exact Globe nog meer zijn doorgevoerd.

Recent nieuws