Royal Delft neemt Exact WMS in gebruik

Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Het ambacht van schilderen staat centraal, maar over de eeuwen heen zijn er ook andere productietechnieken bijgekomen om superieur aardewerk te maken.

Royal Delft Live met WMS

Bevoorrading vanuit één centraal magazijn

De twee winkels worden vanuit één centraal magazijn bevoorraad. Tevens worden vanuit dit magazijn de wereldwijde bestellingen aan consumenten geleverd. Het is dus van groot belang dat orderleveringen goed verlopen. Medewerkers van Royal Delft moeten kunnen vertrouwen op de juistheid van de voorraadgegevens in Exact. Daarom is er gekozen voor de WMS oplossing. Met WMS worden de logistieke transacties op eenvoudige wijze direct geregistreerd en verwerkt. Om logistiek helemaal rond te zijn wordt ook de productie, de inkomende goederen en de replenishment aangesloten op WMS. Met behulp van barcodescanning heeft Royal Delft nu grip op dit gehele proces.

Tevreden klanten, daar draait ’t om!

Het implementatieproces is zeer prettig en soepel verlopen. Vanaf de allereerst dag zijn de collega’s van Royal Delft die ermee moeten werken betrokken geweest bij het project. Zo werden ze stap voor stap meegenomen in de vernieuwde situatie en konden ze dit zich snel eigen maken. Wij bedanken alle medewerkers van Royal Delft voor de fijne samenwerking tijdens dit project. Tevreden klanten, daar draait ’t om!