Samenwerking met Nihot

Nihot werd opgericht in 1945 en produceerde oorspronkelijk houtkachels met afvoerkanalen om warme lucht te transporteren. In de jaren daarna volgden vele ontwikkelingen, waarbij de onderneming zich de laatste 20 jaar heeft toegelegd op het maken van machines die afval scheiden door middel van lucht. Dit zijn de zogenoemde windshifters. Deze machines en alle benodigde onderdelen zoals o.a. de ventilator, maakt Nihot volledig in eigen huis. De producten worden vervolgens over de hele wereld verkocht aan bedrijven binnen de milieu- en recyclingindustrie. Van Amerika tot aan Australië, van Brazilië tot aan Thailand.

BrainSys Nihot

Met automatisering zijn en worden bij Nihot de nodige stappen gemaakt. BrainSys is trots om Nihot te mogen helpen met het zetten van deze stappen. Zo is er een jaar geleden gestart met het werken in één geïntegreerd ERP systeem, waar verschillende afdelingen gebruik van maken. Met Exact Manufacturing worden processen en datastromen vastgelegd, waardoor alle informatie eenduidig en digitaal beschikbaar is. Dit maakt papierwerk overbodig.

Wilt u weten hoe Nihot ervoor zorgt dat de machines altijd blijven draaien? Lees dit en meer in het magazine Doing Business With Nihot.

 

Recent nieuws