Succesvolle livegang van Factory Floor Control bij Pieterpikzonen

Familiebedrijf Pieterpikzonen, actief in het vermeerderen, verpakken en verkopen van tuinzaden in bulk- en in consumentenverpakkingen, is recent operationeel gegaan met Factory Floor Control van BrainSys.

BrainSys livegang bij PPZ

Factory Floor Control: de shopfloor oplossing van BrainSys

Met deze werkvloerintegratie oplossing, gekoppeld aan Exact, worden productieorders gestart en gereed gemeld op de werkvloer middels mobiele devices. Wanneer een order op de vloer wordt gestart is direct de status van de desbetreffende productieorder binnen het ERP geactualiseerd. Bij de realisatie van de productieorder wordt het daadwerkelijk aantal geproduceerde eindproducten geregistreerd en het bijbehorende palletnummer vastgelegd. Voordeel is dat er altijd een actueel beeld is van de werkvloer output en er achteraf geen handmatige administratieve werkzaamheden meer benodigd zijn.

Meer grip op uw productieproces en realtime inzicht

Met Factory Floor Control heeft u meer grip op uw productieproces en realtime inzicht in de voortgang. Daarom is Factory Floor Control een musthave voor productiebedrijven die gebruiksvriendelijk de werkvloer digitaal willen aansturen. Bovendien is deze oplossing te koppelen met uw eigen ERP.

Benieuwd hoe u net als Pieterpikzonen met Factory Floor Control succesvol bent?

Braintalk Special FFC ism PieterpikzonenIn onze online BrainTalk Special vertelt Pieterpikzonen hoe Factory Floor Control werkt in de praktijk, waar ze tegenaan liepen en wat de voordelen zijn.

Meer info en gratis aanmelden