BrainTalk uw declaraties digitaal verwerken

Datum: 8 maart 2022

Wist u dat de nieuwe ImageCapture release een nieuwe functionaliteit bevat? Automatische declaratieverwerking!

Samen met Scan Sys organiseren wij een BrainTalk waarin we dieper ingaan op deze nieuwe functionaliteit, namelijk geautomatiseerde declaratieverwerking. Verwerk declaraties snel, eenvoudig en voordelig met ImageCapture. Meer weten? Neem dan deel aan dit webinar!

BrainTalk uw declaraties digitaal verwerken

Geautomatiseerde declaratieverwerking met ImageCapture van Scan Sys!

Naast facturen, verkooporders, pakbonnen en overige documenten, kunt u nu ook uw declaraties eenvoudig en snel verwerken met ImageCapture!
Het controleren en verwerken van declaraties van medewerkers kost organisaties vaak erg veel tijd. Wanneer dit proces nog in papieren vorm plaatsvindt betekent dit ook dat de medewerkers van de administratie een grote stroom van bonnetjes te verwerken krijgen. Niet alleen is dit proces erg tijdrovend, het is ook foutgevoelig. Bovendien kunnen de bonnetjes gemakkelijk zoekraken.

ImageCapture is intelligente software waarmee u ingediende onkostendeclaraties van medewerkers geautomatiseerd kunt verwerken en goedkeuren. Daarbij integreert ImageCapture met uw boekhoudsysteem en maakt de software direct gebruik van de aanwezige data om geautomatiseerd een declaratieboeking aan te maken. Door het proces van indienen, controleren en goedkeuren van declaraties te automatiseren, worden fouten voorkomen en wordt kostbare tijd bespaard op het administratieve proces van declaratieverwerking.

Meer weten?

Deze BrainTalk kunt u terugkijken. U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Tijd: 45 minuten
Locatie: online

Aanmelden