BrainTalk uw ERP veilig in de cloud

Datum: 10 mei 2022

De ICT binnen uw organisatie wordt complexer, crucialer en risicovoller. Dit is van invloed op de voortgang van uw bedrijfsprocessen en de continuïteit van uw onderneming. Vooral omdat de ontwikkelingen in de buitenwereld steeds sneller gaan en klanten en partners een steeds hogere reactiesnelheid verwachten.

BrainTalk Uw ERP veilig in de cloud

Werkplekken & IT-security

Hoe houdt u iedereen continue in verbinding? Hoe kan dit veilig? Wat heeft u hiervoor nodig en hoe past u dit toe in uw organisatie? Door toenemend gebruik van cloud applicaties en thuiswerken wordt de druk op security van de ICT- Infrastructuur groter.

U wilt in control blijven en borgen dat de bedrijfsdata niet in verkeerde handen terecht komt. Daarnaast mag de business niet stil komen te vallen. ICT speelt een belangrijke rol. Want iedereen, ongeacht op welke afdeling diegene werkt, werkt met software en die applicaties moeten werken en waar nodig met elkaar gekoppeld zijn.

Een volledig ontzorgde ERP omgeving

Met Cloud & Security bieden wij u een totaal oplossing, waarin zowel de werkplek als het applicatielandschap vanuit een beveiligde gehoste omgeving technisch en functioneel ondersteund wordt. Uw ERP en/of additionele applicaties worden op een eenvoudige wijze aangeboden vanuit onze, in Nederland gevestigde, datacenters. Zo wordt u volledig ontzorgd en hoeft u zich als eindgebruiker alleen te concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten?

Benieuwd hoe we dit doen en wat de mogelijkheden zijn? Luister dan mee met deze BrainTalk.

Datum: 10 mei 2022
Aanvang: 10:00 uur
Eindtijd: 10:45 uur
Locatie: online