Belangrijke berichtgeving in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus hebben wij maatregelen getroffen ter bescherming van de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij geven vanzelfsprekend gehoor aan de genomen maatregelen van het kabinet en brengen u graag op de hoogte van onze manier van werken.

Onze Consultancy werkzaamheden gaan gewoon door

Wij begrijpen als geen ander dat uw processen gewoon door moeten draaien. Onze consultants staan voor u klaar. Daar waar de werkzaamheden het toelaten om op afstand (remote) te werken, wordt dit gedaan. Gelukkig laat een groot deel van de werkzaamheden dit ook toe. Vanzelfsprekend houden we bij bezoek op locatie de richtlijnen van het RIVM aan:

  • Wij schudden geen handen en wassen met regelmaat onze handen
  • Wij sturen geen collega naar u toe met verkoudheidsklachten
  • Wij houden gepaste afstand tussen personen

Wij blijven bereikbaar

Voor algemene vragen of afstemming over consultancy werkzaamheden zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 088 – 275 48 70 en via de email: info@brainsys.nl

Onze support afdeling is bereikbaar via servicedesk@brainsys.nl en voor urgente zaken telefonisch bereikbaar via 088 – 275 48 70.

Tot slot

BrainSys doet er alles aan om samen met u de werkzaamheden zo goed mogelijk doorgang te laten vinden, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de situatie. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.