BrainSys valt in de prijzen bij Sumatra Software

Vorige maand mocht BrainSys bij Exact al twee hele mooie prijzen in ontvangst nemen: Partner van het jaar 2022 en de Customer Success Award. En ook bij Sumatra Software maakten we kans op drie titels. Zo zijn we genomineerd voor: Partner van het jaar 2022, beste consultant en beste verkoper. Het was dan ook een spannende dag vandaag tijdens de Partner en Klantendag van Sumatra in Nistelrode. Zouden we weer met een prijs naar huis gaan?

BrainSys behoort tot de top 3 partners van Sumatra Software

Sumatra hield de spanning er in. Van de 10 genomineerde bedrijven werd het aantal teruggebracht naar de beste 5. Om vervolgens de top 3 bekend te maken en hier zaten wij nog bij! Helaas zijn we er niet met de winst vandoor gegaan, maar op de plaats in de top 3 zijn wij als team enorm trots!

BrainSys heeft de beste Sumatra verkoper en ÊÊn van de 5 beste Sumatra consultants in huis

Naast partner van het jaar waren er nog twee prijzen te vergeven: die van beste Sumatra verkoper en beste Sumatra consultant. Voor beide prijzen was BrainSys dan ook genomineerd. De prijs voor de beste Sumatra verkoper is gewonnen door onze collega Hans en ook Dirk mag enorm trots zijn op zijn top 5 notering voor beste Sumatra consultant! Welverdiende felicitaties aan beide heren. Natuurlijk zijn wij als team enorm trots op het feit dat wij zulke toppers in huis hebben, die zich samen met alle andere collega’s iedere dag weer voor de volle 100% inzetten bij onze klanten en ervoor zorgen dat zij tevreden zijn, want tevreden klanten daar draait ’t om!

Bedankt Sumatra voor deze goed georganiseerde dag en de erkenning! En tot slot ook felicitaties aan de overige prijswinnaars.