BrainSys bestaat 12,5 jaar

12,5 jaar! Zolang bestaat BrainSys op 1 oktober 2021. En daar zijn we best wel trots op! Vanuit het niets begonnen met de focus op software & consultancy specifiek voor productie- & servicebedrijven. En wat hebben wij een hoop ontwikkelingen meegemaakt. Een korte terugblik van 12,5 jaar BrainSys:

BrainSys tijdlijn

Slimme ERP daar produceer je mee

Met onze naamswijziging in 2019 hebben we ook onze huisstijl en positionering opnieuw onder de loep genomen. Vanaf de eerste dag hebben wij de focus op productie- & servicebedrijven. Dit is en blijft zo! Ontwikkelingen gaan snel, er worden andere eisen gesteld, waardoor er ook andere wensen en eisen zijn ten aanzien van uw software. Wij begrijpen dat en breiden onze Industry Suite uit met oplossingen die standaard zijn, passen bij de wensen van onze klanten en zich bewezen hebben in de branche. Of het nu gaat om uw ERP of complementaire oplossingen. Dat bedoelen wij met slimme ERP daar produceert u mee. Zo helpen wij onze klanten om processen nog beter te laten draaien, nu en in de toekomst.

Tijd voor een feestje!

En om ons jubileum te vieren zijn we met het hele team naar Rotterdam afgereisd. Zoals altijd was ook dit weer een zeer geslaagde dag! Na een cursus plat Rotterdams, waar de lachspieren goed opgewarmd werden, was het tijd voor onze boottocht. Al varend door het Rotterdamse havengebied konden we genieten van Rotterdam By Night onder het genot van een hapje en drankje. En natuurlijk mocht ook een DJ aan boord niet ontbreken!