Genomineerd voor Exact partner van het Jaar

Afgelopen donderdag vond de partner kick off van Exact plaats, waarbij traditiegetrouw ook de nominaties bekend gemaakt worden van de Partner van het jaar Award. De partners die genomineerd zijn hebben het afgelopen jaar bijzondere prestaties geleverd.

BrainSys genomineerd voor Exact Partner van het jaar

BrainSys behoort tot de top 10 Exact partners

Met trots kunnen wij melden dat we ook dit jaar weer genomineerd zijn voor Partner van het jaar 2022. Hiermee behoren wij voor het derde jaar op rij bij de top 10 Exact Partners! Een fantastisch compliment voor ons hele team. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder onze klanten, want tevreden klanten daar draait ’t om.

Ook genomineerd voor de Marketing Award

BrainSys genomineerd voor marketing award 2022

Van succesvolle campagnes, tot contentcreatie en events. Eindelijk konden de fysieke events weer plaatsvinden. We organiseerden BrainVisits bij onze klanten. En natuurlijk ons jaarlijkse event Factory meets Factory, hรฉt event voor producerende bedrijven, waar onze producerende klanten en onze partners ook betrokkenheid in hebben. Bij deze nogmaalsย dank aan alle klanten en partners die hieraan hun medewerking keer op keer willen verlenen en deze events mede tot een groot succes maken.

En hoe leuk is het dan, dat onze marketinginspanningen worden beloond met een nominatie voor de Marketing Award!

Wij zijn trots op deze mooie nominaties en nu maar afwachten of we dit jaar met de titel naar huis gaan tijdens de uitreiking van de awards.