BrainSys is als grote winnaar uit de bus gekomen tijdens het Exact Partner van het jaar 2022 event

Tijdens de 35e editie van het Exact Partner van het jaar event worden traditiegetrouw door Exact diverse awards uitgereikt. Met 3 nominaties op zak vertrokken we naar Cuijk om uiteindelijk met twee felbegeerde awards naar huis te gaan. BrainSys is winnaar van zowel de Customer Success Award als de Partner van het jaar Award. Wat zijn wij als team enorm trots op deze beide awards.

Wat een resultaat en wat een mooie woorden van Exact over ons en de samenwerking met onze klanten.

Partner van het Jaar BrainSys creรซert een winning propositie voor de klant

“BrainSys is al jarenlang een specialist met focus en weet zich te onderscheiden door de duidelijke keuzes die ze maken in specifieke marktsegmenten en type klanten die goed bij de organisatie passen. Ook investeert BrainSys in (eigen) productontwikkeling en partnerships, die complementair zijn aan het Exact portfolio. Hierdoor weten ze een winning propositie te creรซren voor de klant, en dat loont. De inzet van BrainSys uit zich ineen mooie omzetgroei met een gezonde mix aan nieuwe klanten, maar met name ook een lage churn, hoge Net Promoter Score (NPS) en loyaliteit van de klanten. Dit alles maakt dat zij dit jaar bekroond zijn tot Partner van het Jaar 2022”.

 

Loyale klanten en specialisatie in en kennis van productiebedrijven

“De Customer Succes award gaat naar de partner bij wie de klanten het langste blijven. Dat wordt gemeten aan de hand van de churn. Maar we kijken ook in hoeverre de klant de partner aanbeveelt door een hoge Net Promotor Score te geven. Daarnaast kijken we ook naar hoe loyaal klanten zijn en ze niet overstappen naar een andere partner. En als laatste kijken wij naar ontwikkeling van de waarde van de totale onderhoudsportefeuille. De winnaar BrainSys heeft een goede score op de NPS, en met name een lage churn van 2,16% en loyaliteit van haar klanten. Ook weten zij het aantal klanten in hun portefeuille te laten groeien (loyaliteit), omdat er weinig overstappen naar een andere partner en omdat ze een groter aantal klanten uit de markt aan zich weten te binden door hun specialisatie en kennis in de markt”.

Tevreden klanten, daar draait ’t om!

Deze beide prijzen zijn echt een kroon op ons werk. Dank aan een ieder die hieraan zijn/haar steentje heeft bijgedragen en niet te vergeten onze klanten. Want tevreden klanten, daar draait ’t om! Tot slot felicitaties aan de Exact partners die ook in de prijzen zijn gevallen.

Lees hier het volledige persbericht van Exact.

Recent nieuws