Insulcon – Leader in High Temperature Solutions live met Opcenter Scheduling en Factory Floor Control

Met Opcenter Scheduling beschikt Insulcon B.V. – Leader in High Temperature Solutions over een krachtige oplossing voor de productieplanning. Er is nu meer inzicht in de beschikbare productiecapaciteit en voortgang in productie. Dit zorgt voor een betere aansturing van de productie, het reduceren van stilstanden, efficiëntere inzet van personeel en een verbeterde levertijdperformance.

livegang Insulcon met FFC en APS van BrainSys

Opcenter planning & scheduling

Door de koppeling met het ERP systeem van Exact zijn de orders in Opcenter APS altijd up-to-date en werken de verschillende afdelingen met dezelfde data. Hierdoor wordt onduidelijkheid voorkomen, kan snel gereageerd worden op wijzigingen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Zo is en blijft Insulcon voor hun klanten een betrouwbare leverancier.

Factory Floor Control

Met Factory Floor Control als geïntegreerde oplossing voor de registratie op de werkvloer is Insulcon in staat om in de toekomst de papieren werkbonnen te laten vervallen en over te gaan op een paperless productie. Op dit moment voorziet Factory Floor Control Insulcon in inzicht in productie performance, zodat gericht verbeteringsacties kunnen worden uitgevoerd.

Over Insulcon

Insulcon is één van de wereldwijde toonaangevende leveranciers van vuurvaste materialen. Insulcon is dé partner als het gaat om hoge temperatuur oplossingen (tot wel 1600°C!) met thermische schok-, chemische- en slijtageweerstand en/of hoge thermische isolatie-eigenschappen. De duurzame oplossingen van Insulcon bieden altijd een energiebesparing en een reductie van CO2 uitstoot.

Recent nieuws