Wij zijn aanwezig als partner op Exact Live

Luister naar top sprekers, laat u inspireren door nieuwe innovaties! Kom naar Exact Live met ruim 1000 sessies en een beursvloer van 20.000m2. Naast algemene inspiratie sessies zijn er ook specifieke sessies voor productiebedrijven. Wij zijn als partner aanwezig, zien we u daar?

Kennis delen, daar draait het om

Wij delen graag onze kennis met u. Daarom organiseren we speciaal voor productiebedrijven een brainsessie. Wilt u weten hoe u slimmer kunt produceren? Kom dan naar onze sessie en hoor hoe u slimmer produceert met Planning, Scheduling en Factory Floor Control. Want met de software van Exact als basis, aangevuld met bewezen software voor Productieplanning & Scheduling en Factory Floor Control, produceert u aantoonbaar slimmer.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze stand. Hier vertellen we u graag over deze oplossingen en hoe deze bij onze klanten bijdrage aan een efficiƫnter productieproces. Kijk zelf hoe eenvoudig de software in gebruik is. Onze consultants staan voor u klaar om u in het kort een demo te geven.

meer informatie en aanmelden

Recent nieuws