Succesvolle BrainVisit bij Pieterpikzonen en Tuinplus

De BrainVisit bij Pieterpikzonen en Tuinplus zit er weer op! Op 21 april vond de BrainVisit over WMS en Factory Floor Control in de praktijk plaats. Vanuit het hele land waren onze relaties afgereisd naar Heerenveen om aanwezig te zijn bij deze BrainVisit. De zaal zat dan ook vol en luisterde aandachtig naar het verhaal van onze sprekers. Wat een geweldige dag en wat fijn dat we na lange tijd dit weer mochten organiseren. Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder de medewerking en gastvrijheid van Pieterpikzonen en Tuinplus.

WMS  en Factory Floor Control in de praktijk

Wat zijn de voordelen van WMS en Factory Floor Control en hoe werkt dit in de praktijk? En waarom is er gekozen voor deze oplossingen? Aan de hand van duidelijke voorbeelden werd dit tijdens de presentatie toegelicht. Natuurlijk mocht een rondje over de werkvloer deze dag niet ontbreken. Zo konden de deelnemers zelf zien en ervaren hoe WMS en barcodescanning in het magazijn bij Tuinplus worden toegepast. En bij Pieterpikzonen werd Factory Floor Control in de praktijk getoond. Het was een zeer succesvolle middag, waar veel interactie mogelijk was en ook de nodige vragen gesteld werden en beantwoord zijn. Na afloop hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen, waarvoor dank!

Benieuwd? In dit filmpje een korte impressie van deze BrainVisit. Wilt u ook meer weten over WMS of Factory Floor Control? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.