Tallpack International live met Exact WMS

Tallpack International levert al meer dan 20 jaar eindverpakkingsoplossingen voor producenten die hun eindproducten veilig en efficiรซnt willen verpakken en vervoeren. Met volledige Turn key projecten, 24/7 service en hoogwaardige verpakkingsmaterialen wordt schade van de verzending tijdens transport voorkomen.

Tallpack International wilde het beheer van de voorraad en de logistieke processen verder optimaliseren. Voor het verpakkingsmaterialenmagazijn heeft BrainSys het vertrouwen gekregen om WMS van Exact te implementeren.

Tallpack live met WMS

Een betrouwbare en traceerbare voorraad

Door scanning van de logistieke stromen blijft de voorraad betrouwbaar en door de introductie van magazijnlocatiebeheer is altijd inzicht waar de producten zich bevinden. Door registratie van batchnummers is nu ook de traceerbaarheid van goederen geborgd en kunnen goederen met houdbaarheidsdatum, zoals folies, beter aangestuurd en beheerd worden. Zo garandeert Tallpack International een betrouwbare en traceerbare voorraad.

Wij bedanken alle medewerkers van Tallpack International voor de fijne samenwerking tijdens dit project. Tevreden klanten, daar draait ’t om!