BrainTalk Exact Synergy voor productiebedrijven

Datum: 21 maart 2024

Haal meer uit uw Exact Synergy omgeving

Met de software van Exact helpt u uw bedrijf op verschillende manieren verder. Maar haalt u wel het maximale uit uw Exact omgeving? In deze BrainTalk (webinar) nemen wij u mee in de eindeloze mogelijkheden die Exact Synergy biedt. Benut de kracht van Exact Synergy met waardevolle standaard toevoegingen die uw bedrijf in staat stellen om uw productieprocessen te ondersteunen en uw bedrijf nog verder te laten groeien door efficiënter te werken!

Exact Synergy voor productiebedrijven

 

Exact Synergy, meer dan alleen CRM en/of HRM

Exact Synergy is dé document- en workflow oplossing, die volledig geïntegreerd is met Exact Globe. Bedrijven kiezen hiervoor om hun CRM- of HRM processen te automatiseren. Echter zijn dit meestal niet de kernactiviteiten van productiebedrijven, waardoor dit niet altijd de focus heeft. Maar wist u dat Exact Synergy ook voor productiebedrijven van toegevoegde waarde kan zijn? Daarom organiseren wij een webinar, speciaal voor productiebedrijven. We vertellen hoe Exact Synergy wél kan bijdragen aan efficiëntere werkprocessen, zodat u de mogelijkheden uit uw (bestaande) software beter benut. We tonen u onze best practices die we bij onze productieklanten succesvol geïmplementeerd hebben.

Alles overzichtelijk in één scherm

Door processen en rapportages samen te brengen in één unieke gebruikerservaring, wordt er efficiënter gewerkt. En dat verhoogt het werkplezier en de productiviteit van de medewerkers. Doordat de juiste informatie op de juiste plek binnen het proces beschikbaar is, worden er betere beslissingen genomen. Zo reduceert u de kans op fouten en verbetert u het rendement van uw bedrijf.

FusionXL bundelt de krachten van Exact Synergy en Sumatra Software in één overzichtelijk scherm. Vanuit één en hetzelfde menu kunt u naar de Synergy werkstroom of documenten gaan, of naar de operationele rapportages van Sumatra. En vanuit deze overzichten kunnen direct de processen binnen Synergy opgestart worden.

Benieuwd?

Wilt u ook meer halen uit uw Exact Synergy omgeving? Neem dan contact op met ons.