Exact Live 2020

Datum: 2 november 2020
Einddatum: 6 november 2020

Exact Live

Ook dit jaar is BrainSys van de partij op Exact Live. Dit jaar niet één dag kennis delen, maar 5 dagen. Met een programma vol kennis, inspiratie en innovatie. En volledig online.

Speciaal programma voor Productiebedrijven – de Industry Track

U kunt zelf kiezen welke programmaonderdelen u wilt volgen en wanneer u in- en uitcheckt. Of dat nu één dag of vijf dagen is. De eerste dag staat in het teken van een overzicht van recente innovaties van Exact. Per dag staan er diverse digitale sessies, trainingen en presentaties op het programma, waarin de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen specifieke branches worden besproken. Speciaal voor productiebedrijven is er een programma samengesteld met diverse inspiratiesessies. Deze vinden plaats van dinsdag t/m vrijdag om 11.00 uur.

BrainSys verzorgt een inspiratiesessie: Kansen zien in crisistijden

Vaak zie je veranderingen in de supply chain aankomen en kan je tijdig bijsturen, maar soms word je overvallen en is snelle reactie noodzakelijk. Dat is afgelopen maanden wel gebleken. Hoe anticipeer je als bedrijf tijdig en effectief op verstoringen in de supply chain die mogelijk grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering en het succes? Waar in het proces wordt het bedrijf geraakt door een crisis? Productie, magazijn of inkoop? Hoe zorg je ervoor dat deze processen goed en efficiënt blijven draaien en de crisis zich niet intern uitbreidt? En hoe creëer je inzicht en overzicht en zorg je ervoor dat je instaat bent om knelpunten snel op te lossen? Ontdek hoe je met de juiste oplossingen voor het juiste proces, de supply chain optimaal beheerst, de voorraden en het magazijn controleert en productie dirigeert. Zo kan ook jij in lastige tijden kansen pakken en succesvol blijven. Samen met onze klanten Engelvaart Bodywear, Delarange Cosmetics en Exact delen we onze inzichten en ervaringen.

Deze sessie terugkijken

Bezoek ons op de virtuele beursvloer!

Natuurlijk kunt u onze collega’s bereiken tijdens Exact Live. Wij zijn namelijk digitaal bereikbaar op de beursvloer in onze virtuele stand. Breng ons een bezoek, stel via de chat of video uw vraag aan onze experts of plan een afspraak met ons in.

De BrainSys Industry Suite

De BrainSys Industry Suite

BrainSys biedt productie- en servicebedrijven ERP oplossingen en complementaire oplossingen (add ons), waarmee het gehele proces inzichtelijk is in één systeem. Hierdoor heeft u altijd volledig overzicht en inzicht in de processen in uw fabriek en kunt u gemakkelijk (bij) sturen waar nodig. Of het nu gaat om inkoop processen, logistiek, voorraadbeheer, factory floor control, planning of magazijn. Wij helpen u om uw productieprocessen te automatiseren, zodat u door de inzet van slimme ERP beter en efficiënter werkt, want daar draait het om!

Product demo’s en BrainTalks in onze stand van 09:30 – 10:30 uur

Wij delen graag onze kennis met u. Daarom organiseren we met regelmaat BrainTalks over onze oplossingen uit de BrainSys Industry Suite, waarin we ook een korte demo geven van de betreffende oplossing. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Programma:

  • 3 november: BrainTalk incl. demo Productieplanning & scheduling
  • 4 november: BrainTalk Exact WMS
  • 5 november: BrainTalk incl. demo Productieplanning & scheduling
  • 6 november: BrainTalk Exact WMS

Over de BrainTalk Productieplanning &Scheduling (APS)
Hoge klantverwachtingen, toenemende concurrentie, grote onzekerheid…een paar voorbeelden die ervoor zorgen dat uw bedrijf continu moet presteren. Uw dagelijkse uitdaging is een hoge leverbetrouwbaarheid tegen lage kosten en optimale flexibiliteit. Uw planning is een kritische schakel in uw bedrijfsproces, zij bepaalt hoe uw kapitaal wordt ingezet, coördineert de verschillende afdelingen en balanceert de belangen. Met een goed en slim planningsproces reduceert u tussenvoorraden, verkort u doorlooptijden en verbetert u de flow met als resultaat een hoge leverbetrouwbaarheid en worden onnodige kosten zoals stilstand, voorraden en uitbesteden voorkomen.

Hoeveel winst valt er te behalen als dit met de juiste complementaire software uit uw huidige ERP wordt gehaald? Door gebruik te maken van Opcenter APS software van Siemens complementair aan uw EXact ERP rekent u snel en eenvoudig meerdere scenario’s door en kunt u snel reageren op onverwachte veranderingen. De resultaten deelt u snel en eenduidig met de verschillende stakeholders binnen uw bedrijf. Zo maakt u optimaal gebruik van de capaciteit van mens en machines, verhoogt u de leverbetrouwbaarheid tegen lagere kosten en blijft u de concurrent een stapje voor.

Over de BrainTalk WMS
Met Warehouse management (WMS) beheert u uw voorraad en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U heeft inzicht in uw logistieke proces, waardoor materiaal zich op de juiste locatie bevindt en precies op tijd op de werkvloer wordt geleverd. Met de inzet van WMS software kunt u efficiënter werken en voldoen aan de verwachting van uw klant om sneller te leveren. Een efficiënte fabriek, daar draait ’t om!

Deze uitbreiding in uw Exact ERP biedt u veel voordelen:

  • Alles in 1 geïntegreerde oplossing;
  • Bespaar kosten door slim voorraad- en magazijnbeheer;
  • Uw producten altijd traceerbaar;
  • Sneller en efficiënter orders picken;
  • Minder fouten, minder retouren, minder kosten;
  • Tevreden klanten.

Heeft u een BrainTalk gemist of wilt u meer weten over een andere oplossing uit onze BrainSys Industry Suite, dan kunt u op aanvraag deze terugkijken. Op onze events pagina staat het volledige overzicht.

Lees het inspiratieblog over grip op het productieproces

Grip op het productieproces, dat is logischerwijs wat ieder producerend bedrijf nastreeft. Het ene bedrijf slaagt hier beter in dan het andere bedrijf en ieder bedrijf heeft zo zijn eigen methode en werkwijze. Maar wanneer heb je grip en hoe wendbaar ben je bij onvoorziene veranderingen? Het bedrijfsleven is de afgelopen maanden hard geconfronteerd met deze vraag. Lees meer…