Factory meets Factory

Datum: 12 juni 2024

Ons jaarlijkse event Factory meets Factory komt er weer aan!

Noteer 12 juni in alvast uw agenda. Net als andere jaren op de vertrouwde locatie in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Producerende bedrijven vertellen hun verhaal, verschillende demo’s en inspiratiesessies

Met inspiratiesessies waar experts u informeren over diverse actuele uitdagingen waar u als productiebedrijf mee te maken heeft. En natuurlijk met diverse breakoutsessies, waarin onze klanten u vertellen hoe zij zijn omgegaan met de diverse uitdagingen en welke digitaliseringsslagen zij maken en gemaakt hebben om succesvol en efficiënt te produceren. Of u brengt een bezoek aan een expertsessie, waarin u middels diverse demo’s de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met de standaard oplossingen waar onze klanten mee werken om hun Supply Chain zo efficiënt mogelijk te laten draaien. Tot slot kunt u op het beursplein diverse specialisten spreken. De keuze is aan u.

Save the date FMF 2024

Een dag in het teken van en vóór producerende bedrijven

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een boordevol programma voor u. Op dit moment zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Hou deze pagina in de gaten en volg ons op LinkedIn voor de laatste info! Benieuwd? Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar.

Alvast aanmelden

Bent u werkzaam bij een producerend bedrijf en wilt u deze dag niet missen? Vul dan onderstaand formulier in en dan houden wij u t.z.t. op de hoogte van het definitieve programma.

Ik kom naar Factory meets Factory