Bevela over de keuze voor Exact WMS

Voor het digitaliseren van de goederenbewegingen is Bevela sinds kort succesvol live met Exact WMS. Voorheen werd met een ander systeem gewerkt, maar dat voldeed niet. Exact WMS maakt het mogelijk om de goederenbewegingen te boeken met standaard software in plaats van een maatwerk oplossing.

Jacco Keessen over de keuze:

“Exact WMS is eenvoudig in gebruik en wordt niet belast met niet noodzakelijke informatie. Het is helder en duidelijk. De voorraad is nu realtime en up to date.”

Na een korte implementatieperiode heeft BrainSys deze livegang samen met Bevela kunnen realiseren. Een mooie prestatie van het projectteam en een ieder die hieraan heeft bijgedragen! Tevreden klanten, daar draait ’t om.

Bevela live met Exact WMS

Benieuwd wat Exact WMS voor u kan betekenen?

Met Warehouse management (WMS) beheert u uw voorraad en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U heeft inzicht in uw logistieke proces, waardoor materiaal zich op de juiste locatie bevindt en precies op tijd op de werkvloer wordt geleverd. Met de inzet van WMS software kunt u efficiënter werken en voldoen aan de verwachting van uw klant om sneller te leveren. Meer weten hierover? Bekijk dan onze opgenomen BrainTalk over WMS of neem contact met ons op!

Webinar WMS terugkijken

Recent nieuws