3x genomineerd door Exact

Voor Partner van het jaar, The Project of the Year & Marketing Award

Met trots mogen we melden dat we door Exact 3x genomineerd zijn! We maken kans op de titel Partner van het jaar, The Project of the Year 2020 en de Marketing Award 2020. Hier zijn wij als Exact Gold Partner bijzonder trots op.

BrainSys 3x genomineerd door Exact

The Project of the Year Award

De nominatie voor The Project of the Year Award is voor onze samenwerking met OrangeGas. Wij mochten OrangeGas adviseren in de keuze voor een nieuw ERP en vanwege de internationale groei en de ambities van OrangeGas is besloten om over te stappen op Exact Globe Wholesale met Service Management, Synergy CRM en HRM, aangevuld met complementaire software uit de BrainSys Industry Suite.

Marketing Award

De nominatie voor de Marketing Award is gebaseerd op onze marketing inspanningen van het afgelopen jaar. Een jaar waarin alles anders liep dan gepland en wij net als zoveel bedrijven hebben moeten kijken naar wat kan nog wel. Zo hebben we bijvoorbeeld onze BrainSessies moeten annuleren en hiervoor in de plaats kwamen onze BrainTalks (webinars van BrainSys). En omdat deze BrainTalks zeer goed gewaardeerd worden, staan ze ook dit jaar weer op de planning. De eerst volgende BrainTalk is gepland op 18 maart aanstaande en gaat over planning & scheduling in de voedingsmiddelenindustrie.

Partner van het Jaar

Deze mooie Award is voor de Exact Partner die in dat betreffende jaar op verschillende punten het beste gepresteerd heeft. Hierbij wordt gekeken naar o.a. klanttevredenheid, projecten die zijn binnengehaald en behaalde omzet.