BrainSys opnieuw genomineerd door Exact

Prolongeren wij onze titel Exact Partner van het Jaar?

Vorig jaar mochten we maar liefst twee prijzen in ontvangst nemen: Exact Partner van het jaar en de Customer Loyalty Award! Hiermee kwam BrainSys als grote winnaar uit de bus. Beide titels zijn natuurlijk een bewijs dat we dé juiste Exact Partner zijn voor productiebedrijven. Met volledige focus op deze klanten kennen we de uitdagingen die spelen in hun branche als geen ander en helpen we onze klanten met het digitaliseren van hun processen aan de hand van standaard oplossingen.

Eind januari zijn door Exact de genomineerden voor de titel Exact partner van het jaar 2023 bekend gemaakt. Met trots kunnen wel melden dat BrainSys ook dit jaar weer één van de genomineerden Exact partners is. Hiermee behoren we wederom tot de beste 10 partners van Exact! Eind maart wordt duidelijk of we deze titel mogen behouden. Of we ook opnieuw genomineerd worden voor de Customer Loyalty Award blijft nog even spannend, dat horen we op de dag zelf.

Factory meets Factory, hét event voor producerende bedrijven is ook genomineerd!

Ook ons event Factory meets Factory maakt ook kans op een prijs! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Factory meets Factory is hét jaarlijkse event voor producerende bedrijven. De kracht van het event zit in de herkenbaarheid. Het is echt een dag in het teken van en vóór producerende bedrijven waarin onze klanten, de producerende bedrijven zelf, vertellen welke voordelen zij behalen met standaard oplossingen uit de BrainSys Industry suite. Het delen van deze ervaringen maakt dit event zo uniek.

Bedankt Exact voor het feit dat we ook genomineerd zijn voor de Marketing Award met Factory meets Factory! Goed om te zien dat niet alleen wij, maar ook onze partners en deelnemers dit event zo hoog waarderen.

Met welke Award(s) gaan wij dit keer naar huis?

Wij kijken uit naar de bekendmaking op 28 maart en hopen natuurlijk dat Factory meets Factory deze award wint. Daarnaast zijn wij natuurlijk heel benieuwd of we onze titel Exact Partner van het Jaar kunnen prolongeren en/of we net als vorig jaar meer met de Customer Loyalty Award naar huis gaan.