Slimme software voor de voedingsmiddelenindustrie

Om beter te presteren en (in de gehele supplychain) efficiënter te kunnen werken (dus de processen beter te laten draaien), is inzicht nodig van informatie uit verschillende systemen. Dit moet worden samengebracht, zodat er en beter overzicht is en processen gestroomlijnd zijn. Dit zorgt voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Bent u producent in de voedingsmiddelenindustrie, zoals bijvoorbeeld: brood, banket, deegwaren of chocolade? Dan heeft u daarnaast nog rekening te houden met specifieke uitdagingen. Welke dit zijn leest u in het whitepaper.

Download whitepaper de uitdagingen in de voeding

Een praktijk voorbeeld

Van Delft Biscuits maakt gebruik van Exact Manufacturing & WMS als basis met aanvullende software om voor Planning & Scheduling en Operational Intelligence. Zo heeft Van Delft realtime inzichtelijke informatie over ingrediënten, productie en voorraden. Op die manier kunnen zij goed inspelen op de steeds wisselende klantvraag en weten ze exact waar alle ingrediënten vandaan komen.

“Slimmer en sneller beslissingen nemen met betere informatie”Van Delft logo

Gerrine Beelen

 

Uw ERP als kloppend hart

Natuurlijk is uw ERP het kloppend hart in uw bedrijf. Hier wilt u alles uithalen, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt en u hier informatie uit kunt halen die van belang is voor uw werk. Of dit nu in het magazijn is, op de productievloer of keuzes zijn op management gebied. Haalt u het maximale uit uw ERP? Benut u de mogelijkheden voldoende? Kortom produceert u slim of kan het mogelijk nog slimmer?

Onze BrainSys Industry Suite laat zien hoe u als bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie uw ERP maximaal kunt benutten. Afhankelijk van uw behoeften kunt u uw ERP aanvullen met complementaire standaard software. Natuurlijk gekoppeld aan uw ERP, zoals bijvoorbeeld Exact Business software.De BrainSys Industry Suite

Slimme oplossingen voor de voedingsindustrie

BrainSys biedt ERP oplossingen en complementaire oplossingen (add ons), waarmee het gehele proces inzichtelijk is in één systeem. Hierdoor heeft u altijd volledig overzicht en inzicht in de processen in uw fabriek en kunt u gemakkelijk (bij)sturen waar nodig. Of het nu gaat om inkoop processen, logistiek, voorraadbeheer, factory floor control, planning of magazijn. Wij helpen u om uw productieprocessen te automatiseren, zodat u door de inzet van slimme ERP beter en efficiënter werkt, want daar draait het om!

Bekijk onze oplossingen

 

Verhoog de leverbetrouwbaarheid, door efficiënt en flexibel te leveren zonder fouten met de juiste planning & scheduling

De voedingsmiddelenindustrie kenmerkt zich door specifieke productie- , productkarakteristieken en randvoorwaarden die de taak van de planner uitdagend maken. Wetgeving rondom traceerbaarheid en houdbaarheid van zowel grondstoffen als verpakkingsmaterialen vraagt om zorgvuldige registratie. De capaciteit van de machines moet maximaal benut worden. Door het draaien van korte runs en private labels moet er veel gewisseld worden. Daarnaast verwachten klanten snelle levertijden en leverbetrouwbaarheid. Deze uitdagingen zorgen ervoor dat een goede plannig & scheduling nog belangrijker wordt. Door goede productieplanning en scheduling neemt de klanttevredenheid toe.

 

 

 

 

 

 

Meer over planning en scheduling

Een efficiënte fabriek, daar draait ’t om!

Nieuwsgierig naar hoe wij ook van uw bakkerij, chocolade- of koekfabriek een efficiënte fabriek kunnen maken? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze software, die zich in de voedingsbranche inmiddels ruimschoots bewezen heeft.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.