SYSPRO Cloud ERP diensten

Met adviseurs die gespecialiseerd zijn in de industrie, biedt SYSPRO Cloud ERP een breed scala aan functies om uw productiebedrijfsprocessen te stroomlijnen.

SYSPRO vertrouwde adviseurs die u helpen

SYSPRO Cloud ERP wordt aangestuurd door Microsoft Azure, een toonaangevende wereldwijde cloud hosting provider en een SYSPRO technologie partner.

De infrastructuur die nodig is voor uw SYSPRO Cloud ERP-oplossing wordt gehost in een single-tenanted en multi-company omgeving, met oplossingsisolatie op het Microsoft Azure cloud platform in datacenters over de hele wereld. Dit zorgt voor een zeer veilige, gecontroleerde, stabiele, betrouwbare en robuuste infrastructuur die presteert op de hoogste niveaus van beschikbaarheid, schaalbaarheid en prestaties.

Al uw SYSPRO Cloud ERP-softwareapplicaties, kerntechnologie infrastructuur, servers, opslag, databases, besturingssysteem en netwerkvereisten worden verzorgd, terwijl u de controle houdt over uw gegevens.

Single-instance betekent dat u uw eigen dedicated cloudruimte heeft voor uw SYSPRO Instance en de applicaties die u kiest om te draaien. Hierdoor worden de transactionele bandbreedte, kosten en indirecte latentie verminderd. Uw applicaties zijn geïsoleerd en op hun beurt stellen ze u in staat om updates en aanpassingen aan uw SYSPRO Cloud ERP-oplossing te controleren.

Kies zelf hoe u uw ERP-oplossing inzet met SYSPRO Cloud ERP.

SYSPRO ERP biedt een breed scala aan functies en maakt gebruik van de nieuwste digitaliseringstechnologieën en ontwikkelingen op het gebeid van automatisering om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Krijg een eenduidig beeld van uw onderneming door financiën, supply chain, productie, verkoop, distributie, en nog veel meer te verenigen.

Infrastructuur aangedreven door een Cloud Platform van wereldklasse

Al uw SYSPRO Cloud ERP-softwaretoepassingen, kerntechnologie-infrastructuur, servers, opslag, databases, besturingssysteem en netwerkvereisten worden verzorgd, terwijl u de controle houdt over de gegevens en alleen betaalt voor de middelen die u gebruikt.

BackupRedundantieSchaalbaar & Elastisch
Een crash, een inbreuk of zelfs langdurige downtime kan verwoestend zijn voor een bedrijf dat er niet in geslaagd is om back-ups te maken van zijn gegevens, maar met SYSPRO Cloud ERP bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf op elk gewenst moment informatie kan terugvinden, ongeacht de geplande of ongeplande problemen die zich kunnen voordoen.SYSPRO maakt gebruik van het Microsoft Azure-hostingplatform en draait op een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacenters in 38 regio’s.
Wij bieden redundantie in alle aspecten, van stroom en connectiviteit tot hosting en opslag. Deze hoge beschikbaarheid betekent dat de redundantie zich uitstrekt tot alle elementen van uw cloud managed services en niet alleen tot de gegevens.
Met een technologieplatform dat de hoogste niveaus van schaalbaarheid en uitstekende prestaties biedt, kunt u er zeker van zijn dat uw systeem optimaal blijft werken en de juiste functie blijft uitvoeren op het gewenste prestatieniveau.

Vertrouwen

Met SYSPRO’s beste beveiligingspraktijken en rigoureuze methodologie, samen met Microsoft Azure’s focus op veiligheid, privacy, compliance en transparantie, kunt u er gerust op zijn dat uw systeem en data beschermd zijn, gebackupt en gerepliceerd, en gemakkelijk hersteld kunnen worden mocht er zich een onverwachte gebeurtenis voordoen.

Van encryptie, authenticatie en data loss prevention via back-ups en gerepliceerde datacenters, tot malware bescherming en de laatste software updates. SYSPRO’s strikte beleid houdt uw kritische data veilig.

Consulting Diensten

Met meer dan 40 jaar praktische ervaring is SYSPRO een expert in het mogelijk maken van bedrijfscapaciteit door middel van ERP-software. We nemen de tijd om uw strategische bedrijfsbehoeften en gewenste resultaten te begrijpen en werken als een vertrouwde adviseur, zodat u meer tijd aan uw klanten kunt besteden en meer waarde voor uw bedrijf kunt creëren.

Ons Consulting Services-team is op unieke wijze uitgerust om uw bedrijf in staat te stellen strategische waarde te halen uit uw investering in SYSPRO Cloud ERP. Het team wordt vertegenwoordigd door Project Managers en Consultants van alle disciplines, die samen vele jaren ervaring hebben met het succesvol implementeren van ERP-projecten binnen een breed scala aan branches.

Hulp en opleiding

De aanschaf van SYSPRO’s Cloud ERP oplossing is een investering in uw systemen, medewerkers en uiteindelijk de toekomst van uw bedrijf. Maar het is net zo belangrijk om te onthouden dat u uw medewerkers in staat stelt om te leren hoe ze effectief met de oplossing om kunnen gaan om een maximaal voordeel te behalen voor uw toekomstige bedrijf en medewerkers.

De doorlopende training, opleiding en certificering die uw medewerkers kunnen ontvangen via SYSPRO LearnIt maakt uw bedrijf toekomstbestendig en is voordelig voor alle betrokkenen. SYSPRO LearnIt combineert een digitale leerervaring met leren onder begeleiding van een instructeur en biedt u als SYSPRO klant een volledig educatie en training ervaring en management systeem dat praktisch zelfgestuurd onderwijs tot leven brengt door middel van volledig meeslepende, intuïtieve leerervaringen die zijn ontworpen om inspirerend en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Ondersteuning

Met SYSPRO Cloud ERP wordt aan al uw systeem gerelateerde eisen voldaan. Wij nemen uw last weg door een holistische, zeer efficiënte service te bieden die zorg draagt voor uw software, applicaties, kerntechnologie, servers, opslag, databases en netwerkvereisten, terwijl u de controle houdt over de gegevens en besturingssystemen die u op de infrastructuur zet.

Onze ondersteunende diensten omvatten het volgende:

  • Productondersteuning
  • 24/7 Infrastructuurondersteuning
  • Service Desk
  • Online productondersteuning

Zelfbediening en upgrades

SYSPRO Cloud ERP is schaalbaar en stelt u in staat om uit te breiden of in te krimpen als uw zakelijke behoeften fluctueren. Als u meer gebruikers nodig heeft, of als uw bedrijfsactiviteiten plotseling toenemen, kan uw oplossing naadloos worden aangepast aan de vraag. Dit kan op elk gewenst moment moeiteloos worden gedaan via de selfservice portal, SYSPRO Cloud Central.