Business Performance Management: stimuleer zichtbaarheid en zakelijk gedrag in de hele organisatie

SYSPRO ERP is ontworpen met de behoeften van bedrijven in het achterhoofd. Met oplossingen om zichtbaarheid te bieden en zakelijk gedrag in de hele organisatie te stimuleren, waardoor de business performance management wordt verbeterd.

SYSPRO ERP oplossingen afgestemd op uw belangrijkste zakelijke drijfveren

Uw zakelijk succes is steeds meer afhankelijk van strategische planning en management. Binnen organisaties is er echter vaak een kloof tussen de operationele activiteiten, KPI’s en maatregelen om business performance management te verbeteren en de algehele bedrijfsstrategie. Organisaties moeten bedrijfssystemen op één lijn brengen met de kritieke zakelijke drijfveren en over de juiste tools beschikken om strategie door de hele organisatie te sturen.

Business Performance: belangrijkste voordelen van SYSPRO ERP

 • Krijg een volledig en realtime beeld van de belangrijkste zakelijke drijfveren van het bedrijf met de flexibiliteit om operationele doelen, targets en deadlines te definiëren op individueel-, rol- of organisatieniveau.
 • Stimuleer zakelijk gedrag door gebruikers bruikbare bedrijfskritieke inzichten te bieden voor snellere analyse, besluitvorming en uitvoering.
 • Verbeter de bedrijfsprestaties door een productief personeelsbestand dat in staat is snel en proactief te handelen.
 • Stel gebruikers in staat om doelen en targets te halen en verhoog het responsiviteit, de doorlooptijden en de algehele productiviteit.
 • Verbeter de winstgevendheid en minimaliseer risico’s door meer inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Hoe verbetert u uw bedrijfsvoering met SYSPRO?

 • Operationele verbeteringen
  • Zorg ervoor dat alle afdelingen met dezelfde gegevens en dezelfde bron van waarheid werken.
  • Zorg voor een naadloze integratie van uw boekhouding, productie, distributie, QA en andere afdeling binnen uw bedrijf.
  • Maak gebruik van directiedashboards, geautomatiseerde waarschuwingen en mobiele tools om deze te beheren op de manier die voor u wenselijk is.
  • Vereenvoudig budgettering, prognoses, kosten per activiteit methode en andere belangrijke beheerfuncties.
 • Verbeteringen bij Inkoop
  • Door inkoopstrategieën en -beleid op te zetten en te beheren, beperkt u inkooprisico’s, voldoet u aan wet- en regelgeving, handhaaft u de onderhandelde overeenkomsten en maakt u de aankoop van producten en diensten mogelijk tegen de beste prijs kwaliteitverhouding. U kunt plannings-, inkoop- en leveranciersbeheerprocessen automatiseren en stroomlijnen met behulp van de inherente ERP mogelijkheden van SYSPRO en door gebruik te maken van web-enabled en intelligente technologieën. Denk hierbij aan: online portals, Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) en (chat)Bots. Zo profiteert u van de voordelen van digitale inkoop met één complete ERP oplossing.
 • Individuele verbeteringen
  • Business Insights is een individuele tool voor prestatiebeheer voor alle niveaus van betrokkenheid. Het biedt een realtime overzicht van de belangrijkste zakelijke drijfveren van uw bedrijf met de flexibiliteit om operationele doelen, targets en deadlines te definiëren op individueel-, rol- of organisatieniveau. Door uw medewerkers te voorzien van relevante en realtime bedrijfskritische inzichten en de middelen om snel en proactief te handelen, worden KPI’s omgezet in zinvolle verbeteringen.
 • Bedrijfsbrede verbeteringen
  • Identificeer omzettrends, creëer aannames en analyseer mogelijke aanpassingen met Corporate Performance Management (CPM) voor SYSPRO. Door kritieke financiële processen in de hele organisatie te automatiseren, krijgt u meer inzicht in de financiële gezondheid en de algehele prestaties van uw bedrijf. Zo verbetert de winstgevendheid en worden de risico’s geminimaliseerd.
 • Verbeteringen in uw fabriek
  • Visualiseer verliezen, meet en verbeter effectief de bedrijfsprestaties met de Manufacturing Operations Management oplossing van SYSPRO. Hiermee ondersteunt u het meten en berekenen van de Overall Equipment Effectiveness (OEE), de Total Effective Equipment Performance (TEEP) en de Overall Labour Effectiveness (OLE). Gegevens worden realtime geanalyseerd om beschikbaarheids-, prestatie- en kwaliteitsstatistieken te bieden voor iedere werknemer en machine.

Kritieke oplossingen voor business performance management

 

SYSPRO Business Insights

 

De meeste ERP rapportage- en analysetools bieden alleen retrospectieve inzichten en bieden gebruikers niet de middelen en inzichten om onmiddellijk actie te ondernemen.​ SYSPRO Business Insights is een individuele prestatiebeheertool voor alle niveaus van betrokkenheid, waarvan zowel individuele werknemers als operations managers en eigenaren profiteren. Het biedt realtime inzicht in belangrijke prestatie informatie en de middelen om snel en proactief te handelen. Het is een intuïtieve, duidelijke, gebruiksvriendelijke interface die trends en informatie weergeeft die relevant zijn voor specifieke personen binnen een organisatie. Bovendien is het eenvoudig en samengevat gepresenteerd, met de mogelijkheid om de details te analyseren. Business Insights is een belangrijke functie binnen SYSPRO’s ERP en is onderdeel van SYSPRO’s voortdurende streven om een ​​systeem van betrokkenheid te bieden en de gebruikerservaring te vereenvoudigen.

SYSPRO Manufacturing Operations Management (MOM)

Manufacturing Operations Management  is een productieoplossing die is ontworpen naar wereldklasse standaarden binnen SYSPRO Enterprise Resource Planning (ERP). Het is ontwikkeld voor bedrijven die één systeem willen om hun hele fabriek te optimaliseren. Het biedt mogelijkheden die kunnen helpen de productiviteit te verhogen, verliezen te verminderen en de productiekosten te verlagen. Met SYSPRO MOM is uw productie executiesysteem volledig geïntegreerd in uw ERP, waardoor u één enkel platform heeft om de prestaties van uw fabriek te monitoren en te verbeteren.

Prophix CPM voor SYSPRO

 

Specifiek ontworpen voor financiële afdelingen, biedt Prophix CPM voor SYSPRO een oplossing voor geïntegreerde financiële planning en consolidatie, zodat u kunt budgetteren, plannen, analyseren, consolideren en rapporteren binnen de gehele organisatie. Prophix CPM software integreert gemakkelijk met SYSPRO en is gebouwd op het Microsoft SQL Platform. Dit maximaliseert de samenwerking bij het publiceren van rapporten, het invoeren van gegevens en worflow processen. Het automatiseren van kritische financiële processen binnen de organisatie en het leveren van meer inzicht in de bedrijfsprestaties.

Verbeter bedrijfsprestaties met performance management oplossingen van SYSPRO

SYSPRO Business Insights

SYSPRO Business Insights is een individuele tool voor performance management voor alle niveaus van betrokkenheid. Het biedt realtime inzicht in belangrijke prestatie informatie en de middelen om snel en proactief te kunnen handelen.

Manufacturing Operations Management

Met SYSPRO MOM is uw productie-uitvoeringssysteem volledig geïntegreerd in uw ERP, waardoor u één enkel platform heeft om de prestaties van uw fabriek te bewaken en te verbeteren, van planning, scheduling, publicatie, verzamelen, volgen en analyseren.