Business Insights: haal uw bedrijfsdoelstellingen met snellere besluitvorming

Naarmate uw concurrentievermogen toeneemt, is het noodzakelijk een omgeving te creëren waarin alle activiteiten inzichtelijk zijn en waarin u onmiddellijk besluitvaardig kunt handelen. Veel Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen beweren bruikbare bedrijfsinzichten te bieden, maar in de praktijk blijkt dat het vaak alleen maar gaat om het verkrijgen van gegevens en informatie uit deze systemen. Hiermee ontbreekt nog steeds de mogelijkheid om daadwerkelijk de samenhang en dus het inzicht te verkrijgen. Omdat de meeste ERP systemen rapportage en analyse tools alleen retrospectieve inzichten bieden, geven ze de gebruikers niet de middelen om direct actie te ondernemen.

Oplossingen met Actionable Business Insights verbeteren de bedrijfsprestaties en sturen het bedrijfsgedrag door realtime bedrijfskritische inzichten te bieden voor snellere analyse, besluitvorming en uitvoering. Ze stellen gebruikers in staat om hun doelen, targets en deadlines te halen met een verbeterde samenwerking.

Realtime, bedrijfskritische inzichten uit SYSPRO ERP halen

Met de inzichten van Actionable Business kunnen bedrijfskritische inzichten realtime en dus sneller worden geanalyseerd. Beslissingen worden genomen en uitgevoerd. En gebruikers kunnen hun doelen, targets en deadlines halen en beter samenwerken met anderen.

Hoe uw bedrijfsinzichten te verbeteren met SYSPRO ERP?

 • Neem proactieve en geïnformeerde zakelijke beslissingen met meer zichtbaarheid in de hele organisatie.
 • Zakelijk gedrag stimuleren door gebruikers te voorzien van bruikbare bedrijfskritische inzichten voor snellere analyse, besluitvorming en uitvoering.
 • Verbeter de bedrijfsprestaties dankzij productieve werknemers die snel en proactief kunnen handelen.
 • Verbeter het reactievermogen, de doorlooptijden en de algehele productiviteit.
 • Meer samenwerking en naadloze connectiviteit binnen de gehele organisatie.
 • Verbetering van de winstgevendheid en minimalisering van risico’s dankzij een beter inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Business Insights: de voordelen van zakelijke inzichten voor de medewerkers

 

 • Voor de operations manager biedt Business Insights meer controle, omdat het een direct en volledig overzicht geeft van ieder individu en iedere afdeling binnen de gehele operatie. Met de flexibiliteit om operationele doelen, targets en deadlines te definiëren op individueel-, rol- of organisatieniveau. Zo kunnen operationeel managers gedrag stimuleren dat resulteert in verbeterde prestaties of het omzetten van KPI’s in zinvolle verbeteringen.
 • Voor de individuele medewerker wordt de informatie die relevant is voor de dagelijkse taken direct zichtbaar gemaakt. Hierbij is de mogelijkheid tot het maken van lijstjes die de medewerker de middelen geeft om direct actie te ondernemen, doelen, targets en deadlines te halen, samen te werken met anderen en optimaal te presteren. Dit stelt hun in staat eigen KPI’s te meten en te bereiken. Zo transformeert Business Insights hun werktaken in een naadloos bedrijfsproces.

De vier pijlers van bruikbare inzichten:

Zakelijke Inzichten

Met SYSPRO Business Insights krijgt u één realtime overzicht van de belangrijkste zakelijke factoren van uw bedrijf met de flexibiliteit om operationele doelen, targets en deadlines te definiëren op individueel, rol- of organisatieniveau. Door individuen te voorzien van relevante en realtime bedrijfskritische inzichten en de middelen om snel en proactief te handelen, worden KPI’s omgezet in zinvolle verbeteringen.

Sociale ERP (samenwerking)

Vergemakkelijk bedrijfsbrede samenwerking en naadloze communicatie tussen collega’s, werkstations, divisies, vestigingen en territoria met SYSPRO Harmony. SYSPRO Harmony helpt een meer collaboratieve manier van werken te bevorderen door gebruikers een vertrouwde, gemakkelijke, effectieve en aantrekkelijke manier te bieden om: te verbinden, te communiceren en hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Door realtime informatie, inzichten en trends via Social ERP te ontsluiten en met elkaar in verband te brengen, kunnen gebruikers direct en besluitvaardig handelen. Dat draagt bij aan het verhogen van de reactiesnelheid, doorlooptijden en algehele productiviteit.

Beheer van bedrijfsprestaties

Identificeer trends in inkomsten, creëer aannames en analyseer potentiële aanpassingen met Corporate Performance Management (CPM) voor SYSPRO. Door het automatiseren van kritische financiële processen binnen de gehele organisatie, kunt u meer inzicht krijgen in de financiële gezondheid en algemene prestaties van uw bedrijf, waardoor de winstgevendheid wordt verbeterd en risico’s worden geminimaliseerd. Specifiek ontwikkeld voor financiële afdelingen, biedt CPM voor SYSPRO een oplossing voor geïntegreerde financiële planning en consolidatie, zodat u kunt: budgetteren, plannen, analyseren, consolideren en rapporteren binnen de gehele organisatie.

Analyse van fabrieksprestaties

Visualiseer verliezen en meet en verbeter effectief de bedrijfsprestaties met SYSPRO’s Manufacturing Operations Management oplossing, die het meten en berekenen van overall equipment effectiveness (OEE), total effective equipment performance (TEEP) en overall labour effectiveness (OLE) ondersteunt.

De gegevens worden realtime geanalyseerd om de beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit van elke werknemer en machine te meten.

erp-technology-syspro

 

Business Insights mogelijkheden binnen SYSPRO ERP

 • Eén realtime overzicht. Business Insights biedt één realtime overzicht van de belangrijkste zakelijke factoren van het bedrijf.
 • Toont relevante Key Performance Informatie (KPI’s). Een eenvoudig te gebruiken, zelf verklarende en intuïtieve interface. Die de belangrijkste prestatie informatie oproept en die relevant is voor het individu, de afdeling of de organisatie.
 • Drill-down mogelijkheden. Doorklikken naar bruikbare inzichten en de details achter elk meetpunt per individuele rol of afdeling.
 • Voorgeconfigureerd volgens standaard bedrijfsmetrieken. Gebouwd volgens industrie specifieke KPI’s en metrieken.
 • Flexibele en aanpasbare metrieken. Stelt organisaties in staat om informatie uit meerdere bronnen te consolideren, hun eigen views te scripten en hun eigen monitoring- en doelcriteria vast te stellen.

Bedrijfskritische oplossingen binnen SYSPRO ERP

 • SYSPRO Manufacturing Operations Management (MOM) is een productieoplossing die is ontworpen naar wereldklasse standaarden binnen SYSPRO Enterprise Resource Planning (ERP). Het is ontwikkeld voor bedrijven die één systeem willen om hun hele fabriek te optimaliseren. Het biedt mogelijkheden die kunnen helpen de productiviteit te verhogen, verliezen te verminderen en de productiekosten te verlagen. Met SYSPRO MOM is uw productie executiesysteem volledig geïntegreerd in uw ERP, waardoor u één enkel platform heeft om de prestaties van uw fabriek te monitoren en te verbeteren.
 • SYSPRO Harmony Sociaal ERP helpt bij het bevorderen van een meer collaboratieve manier van werken. Door gebruikers een vertrouwde, gemakkelijke, effectieve en leuke manier te bieden om met elkaar in contact te komen, te communiceren en hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Door toegang te krijgen tot realtime informatie, inzichten en trends via Social ERP, kunnen gebruikers direct en besluitvaardig handelen en zo de reactiesnelheid, doorlooptijden en algehele productiviteit helpen verhogen.
 • Specifiek ontworpen voor financiële afdelingen, biedt Prophix CPM voor SYSPRO een oplossing voor geïntegreerde financiële planning en consolidatie, zodat u kunt: budgetteren, plannen, analyseren, consolideren en rapporteren binnen de gehele organisatie. Prophix CPM software integreert gemakkelijk met SYSPRO en is gebouwd op het Microsoft SQL Platform. Dit maximaliseert de samenwerking bij het publiceren van rapporten, het invoeren van gegevens en worflow processen, het automatiseren van kritische financiële processen binnen de organisatie en het leveren van meer inzicht in de bedrijfsprestaties.

Laten we samenwerken om positieve verandering in uw bedrijf te creëren

Neem contact op met ons om te ontdekken hoe SYSPRO u en uw bedrijf vandaag nog kan helpen.