Customize ERP: uw ERP ervaring, op uw manier.

Met een uniforme product suite biedt SYSPRO een unieke combinatie van robuuste en schaalbare oplossingen die zorgen voor een minimaal risico en een hoog rendement op de investering.

Een ERP systeem is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, maar aangezien geen twee bedrijven hetzelfde zijn als het gaat om bedrijfssystemen, is one-size fits all duidelijk niet geschikt voor iedereen.

In veel gevallen zijn het de operationele verschillen binnen een organisatie die hun duidelijke concurrentievoordeel bepalen. Een ERP software die geen rekening houdt met de behoeften van eindgebruikers, zal waarschijnlijk niet snel worden geaccepteerd en kan tot frustraties binnen uw organisatie leiden.

erp-technology-syspro

Personaliseer uw werkruimte

SYSPRO gelooft erin om mensen de mogelijkheid te bieden om de software te configureren die het beste bij hun behoeften past, in plaats van dat het systeem dicteert hoe een bedrijf moet worden geleid.

Dit is de reden waarom SYSPRO een oplossing biedt die:

 • branche specifieke oplossingen bevat.
 • u de mogelijkheid biedt om uw systeem aan te passen aan uw unieke zakelijke vereisten.
 • gebruikers de mogelijkheid biedt hun werkstations te personaliseren om aan hun individuele rol en behoeften te voldoen.

SYSPRO ERP, persoonlijk de jouwe.

SYSPRO ERP is relevant voor en past zich aan iedere gebruiker binnen uw organisatie aan. Het biedt u de flexibiliteit om uw werkruimte te personaliseren, zonder dat u programmeervaardigheden nodig heeft.

Gebruikers hebben toegang tot één aanpasbare en gepersonaliseerde werkruimte binnen SYSPRO. Het is intuïtief en gebruiksvriendelijk en biedt u een vereenvoudigde, boeiende en lonende ervaring.

 • Versnel de gebruikersacceptatie met een systeem dat gepersonaliseerd, boeiend en gebruiksvriendelijk is.
 • Voorzie uw personeel van alle relevante en geïndividualiseerde informatie en tools die ze nodig hebben om in hun omgeving te werken en in hun specifieke rol te presteren.
 • Verbeter besluitvorming, efficiëntie en productiviteit door gebruikers te voorzien van bruikbare zakelijke inzichten.
 • Maak individuele aanpassingen overbodig door gebruikers in staat te stellen hun eigen werkplekken te ontwerpen.

Rolgebaseerde werkruimten

Rolgebaseerde werkruimten in SYSPRO Avanti biedt gebruikers de volledige tools en informatie die zij nodig hebben om hun rol efficiënt en effectief uit te voeren. Door informatie weer te geven die het meest relevant is voor de contactpunten van een gebruiker, met bruikbare inzichten die slechts één klik verwijderd zijn. Bijvoorbeeld: winstmarges ten opzichte van doelen, naleveringsinformatie, kredietbeheer, orderafhandelingspercentages of voorraaduitval.

Aanpasbare ERP webinterface

De Avanti webinterface is ontworpen om zich aan te passen en te veranderen naarmate de vereisten evolueren, waardoor gebruikers de volledige vrijheid hebben om de vereiste informatie binnen elke SYSPRO applicatie te bekijken zonder dat er ontwikkeling nodig is. Beheerders kunnen de lay-out van elke toepassing wijzigen, functionaliteit toevoegen of verwijderen, nieuwe functionaliteit creëren of de huidige SYSPRO aanpassing overzetten naar de webinterface.

Individuele en vooraf gedefinieerde KPI’s

syspro-avanti-upclose

Business Insights in SYSPRO brengt realtime inzichten en KPI’s naar boven, die allemaal gepersonaliseerd, vooraf gedefinieerd en automatisch gepromoot worden naar uw gebruikers, zodat ze onmiddellijk actie moeten ondernemen. Hierdoor kunnen uw gebruikers proactieve zakelijke beslissingen nemen en direct handelen, waardoor het reactievermogen, de doorlooptijden en de algehele productiviteit toenemen.

Persoonlijke chatruimte

Harmony (Social ERP), een gebruiksvriendelijk platform van het type sociale media dat de kern vormt van SYSPRO, biedt een persoonlijke interface om onmiddellijk te communiceren en dagelijkse zaken te doen. Het biedt het equivalent van een nieuwsfeed of meldingen, waarbij realtime informatie en trends naar boven komen die de gebruiker kiest om te ‘volgen’ en 24/7 toegang tot de mensen en de informatie die relevant en cruciaal is voor uw rol en taken.

Intuïtief zoeken

Gebruikers krijgen de mogelijkheid om aanbevolen acties, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning, rechtstreeks naar de gebruikersinterface te sturen, waardoor besluitvorming, efficiëntie en productiviteit worden verbeterd. Voorspellende zoekmogelijkheden helpen u moeiteloos de informatie te vinden die u nodig heeft door de toprecords in de database te filteren op basis van wat u al heeft getypt.

Webviews in Syspro

Met behulp van toonaangevende HTML-technologie biedt SYSPRO Webviews vereenvoudigde, overzichtelijke en gemakkelijk te lezen schermen, die een enkel overzicht bieden van records zoals: klanten, leveranciers, partners en prospects in aanpasbare dashboards voor gerichte team- of individuele acties. Door de Visual Designer te gebruiken, kunt u uw SYSPRO gebruikersinterface aanpassen en personaliseren om aan uw voorkeuren te voldoen, zodat deze zinvol en relevant voor u is.

Uw SYSPRO ERP oplossing op maat maken

SYSPRO stelt u in staat het systeem aan te passen en te configureren om beter aan uw individuele bedrijfsbehoeften te voldoen en uw specifieke bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Het kan zo simpel zijn als het herschikken van velden op een formulier tot het bouwen van complete applicaties om bedrijfsprocessen te automatiseren terwijl de bedrijfsregels worden toegepast.

 • Breid de SYSPRO mogelijkheden uit en integreer op maat gemaakte oplossingen, externe applicaties en verschillende systemen.
 • Stroomlijn de implementatie van bedrijfsspecifieke standaarden en processen door systeembrede personalisatie.
 • Bescherm uw bedrijfsprocessen (en uw gegevens) met beveiligingsinstellingen.
 • Pas eenvoudig het uiterlijk van elke SYSPRO applicatie aan, zonder dat hiervoor gespecialiseerde ontwikkelingsvaardigheden nodig zijn.

Schaalbaarheid om groei te beheren

Wanneer uw bedrijf groeit, moet uw ERP systeem met u kunnen meegroeien en opschalen. Of de groei van uw bedrijf nu hoge transactievolumes of transactionele elasticiteit vereist, de bewezen en robuuste technologieën en platforms van SYSPRO, waarop onze oplossing is gebouwd, bieden de flexibiliteit en schaalbaarheid om zich voortdurend eenvoudig en kosteneffectief aan uw behoeften aan te passen.

 • Blijf wendbaar, breid uit en pas eenvoudig, snel en kosteneffectief aan met minimale uitvaltijd.
 • Breid uw ERP ecosysteem eenvoudig uit met nieuwe processen of afdelingen.
 • Breid uit buiten de onderneming om vertrouwde klanten en leveranciers de mogelijkheid te bieden om te linken naar uw eigen systemen voor betere bestel- en leveringsprestaties.
 • Verwerk meer transacties, sneller met de kracht en prestaties van de onderneming.
 • Optimaliseer de productiviteit in de hele organisatie met verbeterde systeemprestaties, doorvoer, snelheid en capaciteit.
Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor ons bedrijf