Mobile ERP: volledige controle over de planning en het beheer van elk facet van uw bedrijf

Met de mogelijkheden van SYSPRO Mobile ERP heeft u volledige controle over de planning en het beheer van elk facet van uw bedrijf.

De mobiele technologie waarop SYSPRO is gebouwd, zorgt voor wendbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om het systeem aan te passen en om gebruik te maken van nieuwe technologieën om de gebruikerservaring verder te verbeteren.

SYSPRO mobiele ERP Software

  • Toegenomen productiviteit: zoek en vind up-to-date informatie wanneer u maar wilt.
  • Empowerment van medewerkers: altijd en overal de mogelijkheid om te werken en toegang tot beveiligde informatie.
  • Verbeterde klantbetrokkenheid: verstrek realtime verkoop- en service-informatie.
  • Gestroomlijnde Supply Chain: leveranciers- en voorraadgegevens binnen handbereik.
  • Ervaring op maat: pas het uiterlijk en de ervaring van SYSPRO Mobile ERP-applicaties aan.
  • Altijd bereikbaar: zelfs als er geen verbinding is, werken de SYSPRO Mobile ERP-applicaties offline en kunnen ze later synchroniseren als u weer verbinding heeft.
  • Bibliotheek met toepassingen: SYSPRO Mobile ERP-applicaties zijn beschikbaar via het communityplatform van de SYSPRO App Store.
  • Uitbreidbare ervaring: bestaande SYSPRO Mobile ERP-mogelijkheden uitbreiden, zoals realtime monitoring en synchronisatie van IoT-apparaten op alle platforms.

Waarom mobiele ERP? Uw digitale transformatie

SYSPRO heeft de middelen om te communiceren met het Internet of Things door het gebruik van onze RESTful API’s. Binnen de Microsoft Azure-hub kunt u telemetriesensorgegevens van uw IoT-apparaten verbinden met SYSPRO met behulp van SYSPRO’s RESTful API’s. Dit biedt u de integratiemogelijkheden van uw apparaten om de belangrijkste berichten te verzenden die de workflows voor transacties binnen uw ERP zullen starten:

Business Executives
Gemakkelijke toegang tot ERP bedrijfsgegevens en bedrijfsinformatie, zodat u altijd en overal een oogje op uw bedrijf kunt houden.

Factory Floor
Maakt verbeterde productiviteit mogelijk met leveranciers- en voorraadgegevens binnen handbereik.

Sales Team
Stelt het verkoopteam in staat een snellere, nauwkeurigere klantenservice te bieden.

Administratie
Geef uw beheerders meer mogelijkheden met SYSPRO Mobile ERP door ze te voorzien van een relevante en gepersonaliseerde werkomgeving.

Mobiele ERP

SYSPRO Mobile ERP is een baanbrekende mobiele ERP oplossing die u net zo gemakkelijk toegang geeft tot uw SYSPRO bedrijfsinformatie als dat u aan uw bureau zit.

SYSPRO Espresso werkt altijd en overal, op ieder mobiel apparaat en zelfs op uw desktop. Met de offline mogelijkheid van SYSPRO Espresso kunt u uw mobiele telefoon gebruiken, zelfs als er geen mobiel of draadloos signaal is.

SYSPRO is een wereldleider in ERP

Maakt positieve disruptie in bedrijven mogelijk, wat leidt tot echte innovatie die waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Laten we samenwerken om positieve verandering in uw bedrijf te creëren

Neem contact op met ons om te ontdekken hoe SYSPRO u en uw bedrijf vandaag nog kan helpen.