ERP Technology: de technologie architectuur van SYSPRO

Met een uniforme product suite biedt SYSPRO een unieke combinatie van robuuste en schaalbare oplossingen die zorgen voor minimaal risico en een hoog investeringsrendement

Om concurrerend te blijven, weten strategische fabrikanten dat ze werknemers moeten voorzien van de juiste softwaretools. De uitdaging ligt in het kiezen van een technologiepartner die tegemoet komt aan de behoeften van vandaag en tegelijkertijd flexibiliteit biedt, zodat u ook toekomst bestendigd bent. SYSPRO zet zich in om haar Enterprise Resource Planning (ERP) -softwaresuite toekomstbestendig te maken, zodat u de flexibiliteit kunt maximaliseren en kunt profiteren van nieuwe technologische innovaties terwijl deze zich ontwikkelen. Bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de gebruikers.

Dit is wat onze technologische oplossingen voor ondernemingen tot de beste in hun klasse maakt:

Modern

SYSPRO ERP blijft de nieuwste technologische innovaties voor en bouwt voortdurend innovatie in uw platform.

Schaalbaar

Of u nu een klein of middelgroot bedrijf bent, SYSPRO heeft een architectuur met meerdere lagen die aan uw behoeften zal voldoen terwijl u groeit. SYSPRO ERP software is ook zeer geschikt voor multinationale organisaties met honderden dochterondernemingen en werkt in grote volumes met één server.

Gebruiksvriendelijk

Het is belangrijk dat uw personeel productief blijft, daarom is SYSPRO ERP zo ontwikkeld dat het gebruiksvriendelijk is en met een intuïtieve interface die gemakkelijk door gebruikers kan worden aangepast, zonder tussenkomst van IT.

Connectiviteit

SYSPRO ERP software is ontworpen om open te staan ​​voor interfaces met andere applicaties die uw bedrijf gebruikt, wat zorgt voor betere controle en managementrapportage. Het kan, indien nodig, ook worden geïntegreerd met klant- en leverancierssystemen. Zo zorgt u voor snellere en nauwkeurigere bestellingen en leveringen.

Keuze mogelijkheid

SYSPRO biedt een keuze aan implementatieopties die passen bij uw bedrijf en uw budget, Cloud of on-premise, evenals hostingopties.

Beveiligd

Wees gerust, wetende dat uw gegevens volledig veilig zijn in een Microsoft SQL-database. En via workflowservices kunt u ervoor zorgen dat processen worden gevolgd voor compliancedoeleinden.

Enterprise technologieoplossingen

header cost control Syspro

SYSPRO ERP architectuur: geeft u de controle

SYSPRO ERP software is uniek, omdat het is gebaseerd op een enkele codebasis in plaats van een mix van verschillende applicaties die in de loop van de tijd zijn verworven. De software is ontwikkeld rond bedrijfsobjecten, componenten of codeblokken die een specifieke set bedrijfsregels en -processen vertegenwoordigen.

Vanwege deze op componenten gebaseerde architectuur kan de functionaliteit van SYSPRO voortdurend worden uitgebreid door de toevoeging van nieuwe componenten. Of dit nu intern ontwikkelde toevoegingen zijn of nieuwe technologie van een partner.

In SYSPRO ERP zijn de architectonische componenten gescheiden in database, bedrijfslogica en gebruikersinterface. Dit stelt u in staat om op verschillende manieren met applicaties te communiceren, zonder verlies van integriteit en met behoud van beveiliging.

  • Toegang tot het systeem via een standaard SYSPRO gebruikersinterface, een persoonlijk ontwikkelde of een Web/Microsoft Office-interface.
  • Maakt gegevensuitwisseling mogelijk met systemen van derden of met klanten en leveranciers.
  • Bruikbaar op ieder apparaat, lokaal of via de Cloud.
  • Creëer uw eigen bedrijfskenmerken en -functies en integreer ze naadloos met SYSPRO bedrijfslogica of -gegevens.
  • Vermijd de kosten van herontwikkeling tijdens SYSPRO upgrades.

Technologie innovatie: voorop blijven lopen met SYSPRO

  • SYSPRO Azure Cloud Platform. Via een partnerschap met Microsoft wordt SYSPRO geleverd als een platform as a service (PaaS) op de Microsoft Azure Cloudinfrastructuur.
  • SYSPRO Harmony. Ontworpen om complexe taken aan te pakken, combineert het Cloudplatform samenwerkingstools met machine learning en data-analyse om klanten te helpen met geavanceerde en moeilijke problemen.
  • SYSPRO Bots. Een kunstmatige intelligentie (AI) binnen SYSPRO ERP die kan worden gebruikt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.
  • SYSPRO Predictive Search. Een native, aangepaste zoekmachine die snel relevante informatie voor de gebruiker kan oproepen.
  • SYSPRO WebViews. Een update van de gebruikersinterface met op rollen gebaseerde weergaven, key performance indicators en aanpasbare dashboards.

Ontdek hoe de open, moderne bedrijfsarchitectuur van SYSPRO de flexibiliteit en schaalbaarheid biedt die u nodig heeft voor uw bedrijf, ongeacht de bestaande IT infrastructuur, bedrijfsgrootte of budget.

Syspro ERP