SYSPRO Cloud ERP Oplossingen

SYSPRO Cloud ERP biedt een breed scala aan functies en maakt gebruik van de nieuwste digitaliseringstechnologieën en ontwikkelingen in automatisering om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Cloud ERP-oplossingen voor de productie industrie

Met de Cloud ERP-oplossingen van SYSPRO krijgen onze klanten toegang tot oplossingen, processen en tools die helpen bij het beheren van gegevens voor belangrijke bedrijfsinzichten en geïnformeerde besluitvorming. SYSPRO Cloud ERP is ontwikkeld voor productiebedrijven en heeft een reeks oplossingspakketten die aansluiten op uw branchespecifieke eisen. Met de verschillende mogelijkheden die worden aangeboden, beslist u welke het beste bij uw behoeften en bestaande systemen past. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgebreide aanpassingen of ontwikkelingsvaardigheden. De kern en geavanceerde oplossingspakketten van SYSPRO Cloud ERP zijn aanpasbaar en uitbreidbaar.

Kern SYSPRO Cloud ERP-oplossingspakketten

SYSPRO Cloud ERP-oplossingen zijn onderverdeeld in core en advanced solution offering bundels, waarbij elk pakket zijn unieke waarde toevoegt aan de bedrijfsvoering. Dit stelt u in staat om alleen die mogelijkheden te selecteren en aan te schaffen die van toepassing zijn op uw bedrijfsbehoeften, terwijl u uw digitale reis versnelt. Verticale brancheoplossingen zijn beschikbaar om de mogelijkheden van SYSPRO Cloud ERP verder te integreren en uit te breiden.

SYSPRO Basispakket

Omvat alle aspecten die nodig zijn voor systeeminstallatie, -beheer en -configuratie. Het maakt rapportage configuraties, communicatie set-up en het op maat maken van de gebruikersinterface mogelijk. Dit pakket vormt de basis voor de operationele pakketten en is essentieel voor het gebruik van de software, omdat het bepaalt hoe het systeem moet werken, hoe het eruit moet zien en hoe de communicatie, inclusief waarschuwingen, moet worden beheerd. Het biedt systeembeheer, inzichten en opkomende technologieën voor een out-of-the-box, single-source, rijke ERP-oplossing.

Financiële oplossingen pakket

Financieel beheer is een van de belangrijkste vereisten voor Enterprise Resource Planning (ERP) software. SYSPRO Finance biedt de mogelijkheden die nodig zijn om realtime boekhouding en financiële rapportage te voeren door middel van uitgebreide financiële en boekhoudkundige functionaliteit en controles. Financiële gegevens zijn altijd actueel als gevolg van realtime integratie tussen SYSPRO’s financiële, distributie en productie oplossingen.

Productie Oplossingen Pakket

SYSPRO Manufacturing stelt u in staat de productie effectiever te plannen, uit te voeren en te controleren. Het stelt u in staat om uw productie activiteiten te integreren met andere bedrijfsprocessen om onderdelen, onderdeelregels en structuur te controleren en de kosten van operationele inputs en outputs te beheersen. Ideaal voor productiebedrijven die van inefficiënte handmatige processen willen overstappen op geautomatiseerde gedigitaliseerde processen die een effectief operationeel beheer mogelijk maken.

Distributie Oplossingen Pakket

SYSPRO Distribution biedt de mogelijkheden om alle elementen van de verkoopcyclus te beheren. Van transacties met klanten en leveranciers, inclusief voorraadbeheer, verkooporders en inkoop. Het maakt ook gegevensanalyse mogelijk om belangrijke verkooptrends te identificeren. Dit aanbod is geschikt voor zowel single- als multisite, nationale en internationale operaties, waar efficiëntie van de verkoop van fundamenteel belang is voor succes.

SYSPRO Cloud ERP Oplossingen+ Pakketten

SYSPRO Foundation+ pakket

Een geavanceerd aanbod dat de mogelijkheid biedt om software aan te passen, systemen te integreren en bedrijfsprocessen en workflows te automatiseren. SYSPRO Foundation+ levert een softwaresysteem op maat dat voldoet aan de specifieke eisen van een bedrijf en helpt bij het beheer van bedrijfsprocessen voor een effectieve bedrijfsvoering.

Manufacturing+ oplossingenpakket

Biedt extra functionaliteit voor het automatiseren van het beheer van vraag en aanbod, het traceren van batches en series, versiebeheer van onderdelen en structuren met auditing en goedkeuringen. Ideaal voor bedrijven die meer bedrijfswaarde willen behalen door professioneel beheer van project- en procesplanning, productontwerp, kwaliteitsborging en kostenbeheer.

Oplossingenpakket Distributie+

Een oplossing voor supply chain management die de mogelijkheid biedt batches en series te traceren, vraag en aanbod programmatisch in balans te brengen, uitgebreide verkooporders en releases te beheren, inkomende vrachtkosten te verantwoorden, promoties te beheren, voorraadniveaus te optimaliseren en retouren van klanten en naar leveranciers te verwerken. Geschikt voor bedrijven met: vestigingen op meerdere locaties en internationale activiteiten, leveranciers en klanten op verschillende locaties, grote voorraadniveaus en een uitgebreide lijst van leveranciers en klanten.

Aanvullende optionele componenten

SYSPRO heeft een reeks aanvullende oplossingen, zoals: Manufacturing Operations Management (MOM), Point of Sale, Supply Chain Portal en Connected Services, die aansluiten bij en een aanvulling vormen op uw oplossing om bedrijfsoptimalisatie te helpen realiseren.

Supply Chain Portal

Het Supply Chain Portal is een interactief webplatform dat online transacties tussen een onderneming en haar leveranciers en klanten vergemakkelijkt. Het stroomlijnt de samenwerking tussen inkopers en leveranciers en minimaliseert de afhandeling van documenten, waardoor potentiële fraude wordt verminderd. Het automatiseert bedrijfsprocessen en zorgt voor transparantie van leverancier-, en in de toekomst, klanttransacties. Uiteindelijk zal de Supply Chain Portal helpen om de operationele efficiëntie te verhogen en te verbeteren.

Beheer van productie activiteiten

SYSPRO’s Manufacturing Operations Management (MOM) helpt u bij het revolutioneren van uw bedrijf om concurrerend te blijven in de huidige markt. Het optimaliseert en verbetert end-to-end operaties door te voorzien in volledig manufacturing life-cycle management. Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten door het verlies binnen het bedrijf te minimaliseren. Optimaliseer de operationele efficiëntie door een betere workflow van de belangrijkste productieactiviteiten: plannen, publiceren, verzamelen, traceren, analyseren en verbeteren. Verbind machines en andere apparaten om uw fabriek te digitaliseren (Industrie 4.0) en een sterk concurrentievoordeel te behalen.

Point of Sale oplossing

SYSPRO’s Point of Sale is speciaal ontwikkeld voor productiebedrijven die een cash-and-carry of retailtak hebben. Meer dan een vervanging voor een elektronische kassa, biedt het de voordelen van Always On, veilige, beveiligde cash collection gecontroleerd door middel van een end-of-day proces dat volledig is geïntegreerd met de back-office financiële gegevens in SYSPRO ERP.

API Diensten

API Services zijn een selectie van integratiegebieden in SYSPRO. Deze SYSPRO Functionele Gebieden (bestaande uit een of meer Business Objects) zijn gebundeld in categorieën om de selectie te vergemakkelijken en integratie eisen te matchen. SYSPRO biedt RESTful API’s om uit te breiden of te integreren in uw SYSPRO ERP applicatie. Of u nu integreert met intelligente apparaten zoals: IoT, business partners in uw supply chain, of met andere systemen on-premise of in de Cloud, berichten en business momenten. API Services zijn gebundeld in categorieën voor eenvoudige selectie en om te voldoen aan uw integratie eisen.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst met een Cloud ERP met ingebouwde intelligente technologieën, zoals: AI, machine learning en geavanceerde analyses.