Business Process Management (BPM) om de productiviteit te verbeteren

Wat als u het aantal medewerkers en de hoeveelheid papier die nodig is om een bestelling te verwerken drastisch zou kunnen verminderen? Wat als uw bedrijf sneller zou kunnen werken, met meer nauwkeurigheid en minder middelen? Met SYSPRO Enterprise Reporting Planning (ERP) Business Process Management, kunt u alledaags en routinematig werk automatiseren. Bijvoorbeeld voor werkzaamheden die snel, consistent en correct moeten worden uitgevoerd, iedere keer weer. Door dit te automatiseren maakt u uw personeel vrij om zich te concentreren op het oplossen van uitzonderingen en meer strategisch werk. Beheer van bedrijfsprocessen vermindert verder “ad hoc” spreadsheet silo’s, omdat informatie is verbonden en transparant is in het hele bedrijf.

Business Process Management software

Business Process Management Software speelt een grote rol in ieder continu verbeteringsprogramma, of u nu bezig bent met Six Sigma, Kaizen, Lean manufacturing, Total Quality Management (TQM), en/of Operational Equipment Effectiveness (OEE).

Door meer te automatiseren kunt u de efficiëntie verhogen, knelpunten beheren en de betrouwbaarheid verbeteren. Neem contact met ons op om te horen hoe SYSPRO u kan helpen bij het modelleren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Bedrijfsprocesmodellering en -automatisering

 

Het voordeel van Business Process Management geïntegreerd met ERP is dat veranderingen kunnen worden gemodelleerd, geïmplementeerd en gevalideerd vanuit een enkel systeem en dataset. SYSPRO ERP Software geeft u een gestructureerd beeld van hoe de processen, systemen, gegevens en mensen van uw bedrijf zijn opgezet, zodat u manieren kunt identificeren om slimmer te worden. Dit kan van cruciaal belang zijn, vooral wanneer u te maken heeft met toegenomen complexiteit en groei.

SYSPRO’s business process automation software toolset bevat het volgende:

SYSPRO implementatie raamwerk

Voordat u begint met uw ERP implementatie helpt het om een blauwdruk te hebben van uw gehele bedrijf. SYSPRO ERP biedt een volledig gedocumenteerd model en strategie om u te helpen bij het identificeren van manieren om informatie te stroomlijnen en de doorvoer ervan te vergroten. We hebben ook “best practice modellen” om u op weg te helpen.

SYSPRO Procesmodellering

Met visuele tools kunt u uw bedrijf simuleren en modelleren in elk stadium van uw operationele levenscyclus. Herzie en actualiseer processen naarmate uw bedrijf groeit om continue verbetering en andere zakelijke transformatie initiatieven te ondersteunen. Ontwerp uw bedrijfsprocessen en gebruik deze binnen het bedrijf als gedeelde bedrijfslogica.

SYSPRO Workflow Services (SWS) en kantoorautomatisering

Workflow automatisering oplossingen stellen u in staat om te ontwerpen, te controleren en activiteiten te stroomlijnen. Breng veranderingen aan die resulteren in een naadloze flow tussen software en het gedrag van uw medewerkers, leveranciers en klanten. Dankzij een vloeiende en gebruiksvriendelijke software interface krijgt u meer duidelijkheid, transparantie en een betere samenwerking in uw bedrijf. En u kunt profiteren van op regels gebaseerde triggers om actie te ondernemen via e-mail of andere berichtensystemen.

Naast deze hulpmiddelen, omdat SYSPRO ERP Software is gebouwd op Service-Oriented Architecture (SOA), heeft u de flexibiliteit die u nodig heeft om externe systemen te integreren en die gegevens elektronisch uit te wisselen om extra procesautomatisering te ondersteunen.

SYSPRO Rolgebaseerde Toegang en e-Signatures

Wanneer u systeemtoegang definieert op basis van functie, is het veel eenvoudiger om compliance en auditing te ondersteunen, plus het helpt uw intellectueel eigendom te beschermen. Bovendien biedt SYSPRO mogelijkheden voor digitale handtekeningen die transacties kunnen versnellen. En u kunt uw medewerkers verder managen door het meten van rolgebaseerde prestaties.

Business Process Management helpt u uw activiteiten te stroomlijnen door workflow automatisering van alledaagse taken, zoals:

  • Financiën en boekhouding: Vereenvoudig uw belastingrapportage. Produceer financiële bekendmakingen. Facturen betalen. Facturen maken.
  • Compliance: Creëer dynamische documentatie over regelgeving. Creëer een audittrail. Controleer de toegang tot informatie met strengere beveiliging.
  • Voorraad: Automatiseer orders op basis van vraag triggers en out-of-stock waarschuwingen.
  • Productie: Systematiseer product kitting. Activeer engineeringswijzigingen om acties te triggeren. Creëer dynamische barcodes.
  • Retourenbeheer: Handhaaf uw kwaliteits- en voorraadcontroleprocessen.
  • Offreren: Maak nauwkeurige schattingen zonder menselijke tussenkomst.
  • Klantenservice: Verwerk e-commerce orders op basis van bedrijfsregels en uw CRM data. Informeer verkoop over voorraadproblemen. Informeer klanten over leveringsstatus.