Digitaliseren met SYSPRO BlueSky maakt ideeën werkelijkheid

SYSPRO BlueSky: platformonafhankelijke, disruptieve technologieën en schaalbare oplossingen

SYSPRO BlueSky is een overkoepelende naamgeving die SYSPRO gebruikt om opkomende technologieën onder de aandacht te brengen waarvan SYSPRO denkt dat ze de operationele efficiëntie in uw bedrijf kunnen verbeteren. SYSPRO Enterprise Resource Planning (ERP) zet BlueSky denken om in pragmatische oplossingen.

Er is geen twijfel over dat we in een veranderende nieuwe wereld leven met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop bedrijven in de toekomst zaken zullen doen. Hoewel veel bedrijfstakken en bedrijfsleiders de voordelen van digitalisering al ervaren, moet een groot aantal organisaties nog beginnen aan hun digitale transformatietraject. Om relevant te blijven in het tijdperk van Industrie 4.0 is het tijd voor bedrijven om opkomende technologieën te omarmen en te adopteren, zodat ze de komende jaren kunnen gedijen. Uw ERP-systeem kan helpen bij het digitaliseren van uw organisatie. Het belangrijkste is dat uw ERP toekomstbestendig is, dat het de capaciteit heeft om als het hart van uw organisatie te fungeren en dat het u de kritische informatie kan geven die u nodig heeft tijdens het transformatieproces.

Evolueren om de fabriek van de toekomst te ontmoeten

Als we het hebben over digitalisering van uw bedrijf, hebben we het over digitale transformatie. In het bedrijfsleven verwijst digitalisering meestal naar het mogelijk maken, verbeteren en/of transformeren van bedrijfsactiviteiten en/of bedrijfsfuncties en/of bedrijfsmodellen/processen en/of activiteiten. Dit door gebruik te maken van digitale technologieën en een breder gebruik en context van gedigitaliseerde gegevens, omgezet in bruikbare kennis met een specifiek voordeel in gedachte. SYSPRO BlueSky wijst u op de tools en processen om nieuwe technologieën in uw bedrijf te integreren, met moeiteloze schaalbaarheid, op een platform dat altijd, overal en op elk apparaat kan worden gebruikt.

BlueSky digitale transformatie: uw startpunt voor zakelijke digitalisering

Met SYSPRO’s branche specifieke oplossingen kunt u profiteren van ons team van specialisten die uw bedrijf net zo goed kennen als u, uw taal spreken en een belang hebben bij het verzekeren van uw succes.

Artificial Intelligence (AI)

AI en Predictive Analytics benutten de kracht van algoritmische business en brengen zakelijke trends in de hele waardeketen aan het licht. Met voorspellend zoeken komt u moeiteloos bij de informatie die u nodig heeft. Meer controle en snellere besluitvorming, omdat bredere inzichten in uw bedrijf onmiddellijk afwijkingen, trendpatronen en ontwikkelingen aan het licht brengen.

Big Data

Wat u ook wilt weten over uw bedrijf, van klantenbehoud tot klantenservice, big data kan het antwoord bieden dat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en uw dromen te verwezenlijken. Door big data te benutten met voorspellende analyses, biedt het een manier om datasets te analyseren en er conclusies over te trekken om strategisch geïnformeerde beslissingen te nemen.

(chat)Bots

Een uitloper van kunstmatige intelligentie is een intelligente en mensachtige chatbot die vragen snel en nauwkeurig kan beantwoorden, analyseren en voorspellen. Bots kunnen de klantenservice aanzienlijk verbeteren met een altijd actieve en consistente selfservice die op vragen reageert.

Cloud

Maak uw productie activiteiten vrij om u te concentreren op waar u het beste in bent door het beheer en de hosting van uw SYSPRO ERP infrastructuur naar ons te verplaatsen. Onze Cloudoplossing stelt uw bedrijf in staat flexibeler, wendbaarder en concurrerender te zijn in een hyperverbonden wereld, door gebruik te maken van verbeterde systeemprestaties, schaalbaarheid en digitaliseringsmogelijkheden.

Internet of Things (IoT)

Door het Internet of Things met behulp van sensoren kunnen machines met elkaar praten. Industrial Internet of Things (IIoT) bewaakt activiteiten en omstandigheden en biedt afstandsbedieningsfuncties. Het SYSPRO ERP-ecosysteem stelt uw bedrijf in staat gebruik te maken van deze nieuwe technologieën.

Mobile ERP

SYSPRO Mobile ERP is een baanbrekende en gebruiksvriendelijke mobiele ERP-applicatie die u 24/7 toegang geeft tot uw SYSPRO-bedrijfsinformatie, waar u ook bent. Hiermee kunt u toepassingen gebruiken die altijd, overal en op elk populair apparaat werken en directe en veilige toegang tot uw informatie bieden.

Social ERP

Social ERP (Social Business) biedt samenwerkings-mogelijkheden om belangrijke gegevens te volgen, actie te ondernemen en relevante informatie door te geven aan interne en externe belanghebbenden. Verbeter uw gebruikerservaring, systeem, betrokkenheid en samenwerking.

Laten we samenwerken om positieve verandering in uw bedrijf te creëren

Neem contact op met ons om te ontdekken hoe SYSPRO u en uw bedrijf vandaag nog kan helpen.